Geleva, nincsen rossz étel, ha azt szívvel...

készítjük, és környezetünk ízlése szerint alakítjuk!

Bounty palacsinta

Amikor először készítettem, több tojássárgája maradt egy másik sütiből. Úgy gondoltam, valami jót kellene kitalálni, és elkészült ez a kellemes, finom desszert. Azóta már ...

Bográcsos babgulyás Gelevától

Nálunk mindig így készül ez a finomság nyáron. Kicsit macerásnak tűnik, de én nagyon szeretek a szabadban "elszöszmötölni" a főzéssel. Mi nem igazán szeretjük a marhahúst, ezért a ...

Mennyei fantázia

Ezt a receptet "Tömör gyönyör" néven ismertem meg. Nem szívesen használom ezt a nevet, mert mindenki azt hiszi, hogy nagyon hízlal.:) Hidegen, melegen is nagyon finom, előre elkészíthető, ...

Hirdetés

Támogatott tartalom

Legújabb receptek

Aranyló tyúkhúsleves

Mi az? Aranyló, illatos, és minden gondra megoldás. Bizony, egy melengető tyúkhúsleves! Az ünnepekre való tekintettel most hoztunk nektek pár egyszerű ötletet, amivel még ízletesebbé ...

Legegyszerűbb franciasaláta

A leggazdagabb majonézes saláta, ami a kis és nagy napokat is különlegessé képes tenni: az alábbi klasszikus franciasaláta-receptet bármikor elkészíthetjük. Nem akar flancolni, de nem is ...

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...