Friss és illatos briósok

Tahinis rózsavirág

A recept más töltelékkel is (mák, dió, sajt, stb.) megvalósítható. A boltban vásárolt szezámpaszta (tahini) is tökéletesen megfelel a célnak, feltéve, ha az nem sós, fokhagymás ...

Fahéjas briós

Ezt a receptet Limaránál láttam meg és tudtam, hogy másnap reggelire ezt esszük, s lőn. Nagyon szeretem a receptjeit. Kicsit ugyan változtattam rajta, de szinte alig.

Francia briós

A briós formája tetszett meg nagyon. Ezt a sütit is a Házi cukrászat című könyvből néztem ki. Mi házi körte lekvárral fogyasztottuk tea kíséretében, de bármilyen lekvárral vagy ...

Házi briós Iluskától

Mikor reggel felébred az ember, jól esik egy finom illatú briós... Gőzölgő, meleg tejes kávéval... Ne is mondjam tovább... Langyos hozzávalókkal készítsük, ne hideg helyen, különben ...

Briós ahogy Olgi készíti

Egy blog oldalon találtam ezt a receptet. Ez idáig még nem sütöttem, de nagyon finom. Most már biztosan tudom, hogy még többször meg kell sütnöm! :)

Áfonyás briós

Amerikai focimeccsre készültem bírálni, ahová mindig viszek valami meglepetést a kollégáimnak. Most ez volt soron.

Legújabb receptek

Vegán csokis babka

Ha egy isteni foszlós kalácsra vágyunk, méghozzá jó csokisan, akkor itt a tuti recept! Tej- és tojásmentes, így az érzékenyek is bátran fogyaszthatják!

Vegán almás pite

Egy klasszikus süteményt, az almás pitét készítjük el teljesen vegán módon. Ebben a videóban lépésről lépésre megmutatjuk, hogyan készíthetsz szaftos, fűszeres tölteléket és ...

Címlapról ajánljuk

További cikkek

5 élelmiszer, amit nem mosol meg, pedig nem ártana

A főzés nulladik lépése az alapanyagok megmosása: így gondoskodhatunk arról, hogy az étel nemcsak finom, de biztonságosan fogyasztható is lesz. Vannak egyértelmű esetek, az alábbiak nem ezek közé tartoznak: nézzük, mit kell még a csap alá tartani!

Top Receptek

Tradicionális gulyásleves

Az igazi Hungarikum, amire igazán büszkék lehetünk. Vendéglátós lévén tapasztaltam, hogy a külföldi turisták, amikor betérnek az étterembe, az volt az első kérdésük, hogy "Gulász " ...