Ez a 4 tipp segít, hogy a legfrissebb húst tudd kiválasztani a húspultból

A legtöbben hentesnél, szuper-, hipermarketben vagy a piacon szerzik be a nyers húst. Kevesek mondhatják el magukról, hogy biztosan mindig friss alapanyag kerül az asztalra állattenyésztő ismerős által vagy éppen azért, mert saját maga foglalkozik állattartással. Mi most abban segítünk, hogy mindig a legfrissebb húst tudd választani a pultból.

A boltban vagy a hentespult előtt állva mindenki igyekszik a lehető legfrissebb, legkívánatosabb húst kiválasztani. Ahhoz, hogy meggyorsítsuk a választás folyamatát, adunk nektek 4 praktikus szempontot, amivel a legfrissebb darabot tudjátok kosárba tenni. Lássuk, mikre érdemes figyelni hús választásakor!

Kattints a galériára, és ismerd meg a 4 fontos húsválasztási szempontot!

Forrásunk volt.


Ezeket a hasznos konyhai tippeket is tedd el:

Legújabb receptek

Aranyló tyúkhúsleves

Mi az? Aranyló, illatos, és minden gondra megoldás. Bizony, egy melengető tyúkhúsleves! Az ünnepekre való tekintettel most hoztunk nektek pár egyszerű ötletet, amivel még ízletesebbé ...

Legegyszerűbb franciasaláta

A leggazdagabb majonézes saláta, ami a kis és nagy napokat is különlegessé képes tenni: az alábbi klasszikus franciasaláta-receptet bármikor elkészíthetjük. Nem akar flancolni, de nem is ...

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...