Nem könnyű előre kiszámolni, hány citromot fogunk valójában elfogyasztani, lereszelni, kinyomni, sütibe sütni, ezért nem ritkán találunk rá a hűtő zöldséges dobozában megpenészedve némelyik darabra, amivel már nem sok mindent lehet kezdeni. Ennek ellenére mi most megosztunk veletek egy szuper tippet, hogyan tudjátok frissen tartani a citromot, akár 3 hónapig.
A trükk borzasztóan egyszerű, viszont rengeteg bosszankodástól megkímélheted magad:
Annyi a dolgod, hogy egy vízzel teli tálkába helyezed a citromokat, és így teszed be a hűtőbe.
Ezzel a módszerrel nem kevesebb, mint a 3 hónapig frissek maradnak a savanykás gyümölcseid, és bármikor előkaphatod őket a hűtőből.
Extra tipp: a citromod akkor áll el legtovább, ha külön facsarod ki a levét, és külön reszeled le a héját is, és jégkockatartóban fagyasztod le őket - szintén külön-külön!
Ha tetszett ez a cikk, nézd meg legújabb videóinkat is, a legfrissebb tartalmainkért pedig lájkolj minket a Facebookon, és kövess az Instagramon, a Viberen, a TikTokon vagy a YouTube-on!
Klassz konyhai tippek várnak itt is: