Francia ízek, francia humor Jean Renóval

Szerettek enni? Könnyed, kacagtató vígjátékokat nézni? Ha a válasz mindkét kérdésre igen, akkor Jean Reno új filmjét, az Én, a séfet, nektek találták ki!

Mi történik akkor, ha a makacs, mindenre elszánt, de képesítés nélküli konyhamániás zöldfülű összeakad a belevaló sztárséffel, akinek be kell bizonyítania, hogy még mindig ő a legjobb a szakmában? Valószínűleg happy end, de mint ahogy az lenni szokott, odáig azért még hosszú az út. Menet közben kiderül, hogy miért érdemes igazán küzdeni, hol kell meghúzni a határt a magánélet és a hivatás között, hogy a szenvedélyünk nehogy a fejünkre nőjön, és azt is, hogyan kell tisztelettel bánni a padlizsánnal. A film nem akar több lenni annál, mint ami: szórakoztató, könnyed csemege, francia humorral és ételkülönlegességekkel fűszerezve. A filmet június 21-től vetítik a hazai mozik.

A filmről még több információt itt olvashattok majd!

Csokoládés croissant (Croissant 2.)

Időigényes, de megéri elkészíteni! Ha reggel frissen sült péksüteményt szeretnénk, annyi a teendőnk, hogy a kifliket előző este elkészítjük egészen a formázásig, majd nyersen ...

Ratatouille a la L'ecsó

A barátnőmmel néztük meg a rajzfilmet, és rákérdezett, hogy el tudom e készíteni Remy lecsóját. Utánanéztem az interneten, és nem kevés keresés után találtam egy lefordított ...

Mák petit fours-ban

A petit fours apró, pici, finom és nem utolsó sorban édesség falatocska. Amolyan "teasütemény", melyből több fajta is létezik.  Úgy gondoltam, ha már múltkor elkészítettük ...

Még több francia recept itt >>

Hirdetés

Receptverseny

MUM, de jó! Bosch Ünnepváró Receptverseny indul

Van egy ünnepi recepted, aminek az elkészítéséhez több konyhai eszközt is használsz? Minél izgalmasabb a folyamata, annál nagyobb az esélyed, hogy nyerj egy Bosch konyhai robotgépet a most induló receptversenyünkön, görgess, és nézd meg a részleteket!

Legújabb receptek

Baileys-es bonbon

Tavaly gasztro ajándéknak készült, de szaloncukor helyett is bátran elkészíthetjük! Nem kifejezetten ügyesség vagy gyakorlat kell hozzá, sokkal inkább türelem.

Kókuszos-dióhabos csiga

A kókuszos sütemények nagy kedvencek nálunk, így ez az egyszerű csiga is. A sütőporos tésztába került némi túró, melytől finom és puha marad pár napig, persze csakis, ha marad ...

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...