5 húsvéti vendégváró falat, ami forrólevegős sütőben készül

Nyakunkon az omlós, szaftos sonkával és fonott kaláccsal csábító húsvét, ezért itt az idő, hogy kitaláld, milyen ínycsiklandozó falatokkal várod majd a locsolókat, vendégeket! De ne aggódj, nem egyedül kell kitalálnod, hogy mi kerül majd a húsvéti asztalra, mert mi segítünk neked!

Tudjuk, hogy a csodálatos húsvéti sonka az ünnepi asztal dísze, de még mielőtt elfoglalná becses helyét, a vendégváró falatoké a főszerep. Általában pogácsa, töltött tojás, hidegtál és sonkatekercs felel azért, hogy a locsolók és vendégek teli hassal távozzanak. De mi most olyan forrólevegős sütőben elkészíthető, izgalmas vendégváró falatokat mutatunk neked, amelyek után a családod és barátaid is megnyalják, mind a tíz ujjukat!

Nézd meg a galériában, milyen húsvéti vendégváró falatokat készíthetsz az airfryerben

Még több érdekességről olvashatsz itt:

Ha tetszett ez a cikk, nézd meg legújabb videóinkat is, a legfrissebb tartalmainkért pedig lájkolj minket a Facebookon, és kövess az Instagramon, a Viberen, a TikTokon vagy a YouTube-on!


Még több érdekes cikk, ami érdekelhet:

Legújabb receptek

Aranyló tyúkhúsleves

Mi az? Aranyló, illatos, és minden gondra megoldás. Bizony, egy melengető tyúkhúsleves! Az ünnepekre való tekintettel most hoztunk nektek pár egyszerű ötletet, amivel még ízletesebbé ...

Legegyszerűbb franciasaláta

A leggazdagabb majonézes saláta, ami a kis és nagy napokat is különlegessé képes tenni: az alábbi klasszikus franciasaláta-receptet bármikor elkészíthetjük. Nem akar flancolni, de nem is ...

Címlapról ajánljuk

Ismerd meg a bottargát, és azt is elmondjuk, hogy használd...

A bottarga egy különleges gasztronómiai alapanyag, amelyet gyakran neveznek a "tenger aranyának". Azok számára, akik még nem találkoztak vele, a bottarga nem más, mint sózott és szárított halikra, amely különleges ízvilágával azonnal magával ragadja az ínyenceket. Ezt a mediterrán kincset évezredek óta fogyasztják, és ma is nagy becsben tartják a kulináris világban.

Hering András

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...