Hát megtörtént ez is... Május 19-én összeházasodott Harry herceg és Meghan Markle. Minket természetesen az izgat leginkább, mi került az ünnepi asztalra.
Mark Flanagan királyi séf csapata gondoskodott a királyi birtokokról származó csodálatos organikus alapanyagok elkészítéséről.
Harry és Meghan esküvőjét két fogadás is követte. A házasságkötés után a királynő 600 résztvevőt látott vendégül egy déli falatozásra a Windsor kastélyba, majd ezt követően Károly herceg és Kamilla adott esti fogadást a Frogmore House-ban, ahová már csak 200 szerencsés kiválasztott kapott meghívást.
A Windsor kastélyban rendezett állófogadáson felszolgált könnyű, tavaszias menü többek között az alábbi fogásokból állt:
Skót languszta füstölt lazaccal és citrusos tejföllel
Grillezett angol spárga cumbriai sonkával
Zöldborsó panna cotta fürjtojással citromverbénával
Paradicsomtartarebazsalikommal és balzsamecetgyöngyökkel
Főtt szabadtartású csirke könnyű, fűszeres joghurtmártással és grillezett sárgabarackkal
Konfitált windsori bárányból készült krokett sült zöldséggel és salottalekvárral
Meleg spárga mozzarellával és paradicsommal
Szabadtartású csirkéből készített frikasszé kucsmagombával és póréhagymával
Mentás borsórizottó borsócsírával, szarvasgombaolajjal és parmezánchipssel
10 óráig lassú tűzön sütött windsori malachasaalja almakompóttal és tepertővel
Claire Ptak citromos bodzavirágos tortája mellett lehetett ízlelni a pisztáciás-pezsgős macaronokat, a narancsoscrème brûlée tortácskákat és a mini rebarbarás crumbletortákat is. AFrogmore House-ban felszolgált esti vacsorához már leültették a vendégeket, akik egy három fogásos vacsorát kóstolhattak végig. Ha lehet hinni a pletykáknak, este food truck-okból is falatozhattak a bulizó vendégek. Vattacukor és hamburger is szerepelt a menün.