6 recept, amibe ősszel feltétlenül tegyél egy csokor fodros kelt

Ősz elejétől egészen tél végéig velünk marad a különleges leveles zöldség, a fodros kel. Ez pedig csak azért is szerencsés, mert megannyi receptet elláthatunk a karakteres levelekkel (akár vágynak rá, akár nem).

Érdekes módon kis hazánkban annyira nem elterjedt a fodros kel használata és fogyasztása, mint a világ más pontjain – ami már csak azért is furcsa, mert megannyi őszi-téli receptünk van, amiben tökéletes kiegészítővé válhat az erőteljes aromájú zöldség. Fordítsunk hát a trendeken, az idei szezonban együnk minél több fodros kelt – bevezetésképp már ismert fogások komfortos ölelésében!

Nézd meg galériánkban a fodros kellel kiegészíthető ételeket!

Fodros kellel spékelhető receptek:

Ha tetszett ez a cikk, nézd meg legújabb videóinkat is, a legfrissebb tartalmainkért pedig lájkolj minket a Facebookon, és kövess az Instagramon, a Viberen, a TikTokon vagy a YouTube-on!


Készíts el még több komfortos, őszies fogást:

Hirdetés

Támogatott tartalom

Legújabb receptek

Aranyló tyúkhúsleves

Mi az? Aranyló, illatos, és minden gondra megoldás. Bizony, egy melengető tyúkhúsleves! Az ünnepekre való tekintettel most hoztunk nektek pár egyszerű ötletet, amivel még ízletesebbé ...

Legegyszerűbb franciasaláta

A leggazdagabb majonézes saláta, ami a kis és nagy napokat is különlegessé képes tenni: az alábbi klasszikus franciasaláta-receptet bármikor elkészíthetjük. Nem akar flancolni, de nem is ...

Címlapról ajánljuk

Ismerd meg a bottargát, és azt is elmondjuk, hogy használd...

A bottarga egy különleges gasztronómiai alapanyag, amelyet gyakran neveznek a "tenger aranyának". Azok számára, akik még nem találkoztak vele, a bottarga nem más, mint sózott és szárított halikra, amely különleges ízvilágával azonnal magával ragadja az ínyenceket. Ezt a mediterrán kincset évezredek óta fogyasztják, és ma is nagy becsben tartják a kulináris világban.

Hering András

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...