Fodor Pál Zoltán

Ne feledjétek, hogy az utolsó csepp véremig küzdeni fogok a győzelemért!

Név: Fodor Pál Zoltán

Életkor: 42 év

Foglalkozása: Ingatlan szakember

Kedvenc ízvilág: francia konyha

Kedvenc szakács: Ferran Adriá

Kedvenc saját recept: libamáj maki

Kedvenc recept: libamáj bulletin (Gordon Ramsay)Saját specialitás: libamáj maki

Sosem tanultam főzni, de édesanyám főztje mindig megigézett és habár már nem lehet köztünk, az ízeit, a szenvedélyét és a főzés szeretetét örökül hagyta rám. Mert tudom, hogy ételeink zamata, külleme és kelleme a családunk, a kultúránk, a mindennapjaink, a bánataink és az ünnepeink része; a keserűtől az mézédesig egyaránt.A balett, a boksz, a külföldi katonai kiképzés és a gyerekek mosolya sok mindenre megtanított, de egy gondosan megkomponált bitang étellel a feleségem mindig le tud venni a lábamról.

Legújabb receptek

Aranyló tyúkhúsleves

Mi az? Aranyló, illatos, és minden gondra megoldás. Bizony, egy melengető tyúkhúsleves! Az ünnepekre való tekintettel most hoztunk nektek pár egyszerű ötletet, amivel még ízletesebbé ...

Legegyszerűbb franciasaláta

A leggazdagabb majonézes saláta, ami a kis és nagy napokat is különlegessé képes tenni: az alábbi klasszikus franciasaláta-receptet bármikor elkészíthetjük. Nem akar flancolni, de nem is ...

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Tradicionális gulyásleves

Az igazi Hungarikum, amire igazán büszkék lehetünk. Vendéglátós lévén tapasztaltam, hogy a külföldi turisták, amikor betérnek az étterembe, az volt az első kérdésük, hogy "Gulász " ...