Durva támadások érték a fitneszgurut, mert terhesen is edzett

A népszerű fitneszguru nem hagyta abba az edzést várandóssága alatt, és a szülés után is gyorsan visszatért az edzéshez, ami miatt sokan támadták.

Az ismert fitneszguru, Danni Levy a várandóssága alatt sem hagyta abba az edzést, mellyel igencsak sokakat magára haragított. Pedig elmondása szerint az edzés valójában segítette őt a szülésben és az utána következő felépülésében is.

Azt mondták, hogy „összenyomom” a gyermekemet, amikor olyan medencegyakorlatokat végeztem, amelyek valójában segítettek az erőm megtartásában és a természetes szülésben. Szerencsés és hálás vagyok, hogy a babám egészséges súllyal és problémamentesen született

– mondta a Daily Mailnek.

Bár nagyon rosszul estek neki a kritikák, az influencer ennek ellenére mindent megtesz azért, hogy a terhesség alatti edzés emberfeletti teljesítményként való ábrázolása megváltozzon.

A nők évezredek óta szülnek gyermeket, barlangokban hordták ki őket, miközben gyűjtögettek és vadásztak, nehéz házimunkát végeztek, és részt vettek a mezőgazdasági életben” – mondta Danni. 

„Azt hiszem, társadalmunkban túlságosan is drámaian viszonyulunk a terhességhez.”

Forrásunk volt.

Címlapkép: Instagram


Ezek a cikkek is érdekelhetnek:

Legújabb receptek

Aranyló tyúkhúsleves

Mi az? Aranyló, illatos, és minden gondra megoldás. Bizony, egy melengető tyúkhúsleves! Az ünnepekre való tekintettel most hoztunk nektek pár egyszerű ötletet, amivel még ízletesebbé ...

Legegyszerűbb franciasaláta

A leggazdagabb majonézes saláta, ami a kis és nagy napokat is különlegessé képes tenni: az alábbi klasszikus franciasaláta-receptet bármikor elkészíthetjük. Nem akar flancolni, de nem is ...

Címlapról ajánljuk

Ismerd meg a bottargát, és azt is elmondjuk, hogy használd...

A bottarga egy különleges gasztronómiai alapanyag, amelyet gyakran neveznek a "tenger aranyának". Azok számára, akik még nem találkoztak vele, a bottarga nem más, mint sózott és szárított halikra, amely különleges ízvilágával azonnal magával ragadja az ínyenceket. Ezt a mediterrán kincset évezredek óta fogyasztják, és ma is nagy becsben tartják a kulináris világban.

Hering András

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...