Ezt vidd fesztiválra, ha nem akarsz vagyonokat költeni a büfében

Nyár van, egymást érik a különböző zenei, kulturális, művészeti fesztiválok, amelyek bizony nem csak a bérlet és a szállás miatt üríthetik ki a pénztárcát. Ha megúsznád a költekezést, érdemes lehet előre készülni az alábbi alapanyagokkal.

Mindegy, milyen korúak, társadalmi helyzetűek vagyunk, mindegy, milyen az ízlésünk zenében, művészetben, egy dolog valószínűleg közös bennünk: nem engedhetjük meg magunknak, hogy a gatyánkat is ráköltsük egy pár napos, vagy akár egész hetes fesztiválozásra. És lássuk be, a mindennapos evés-ivás bizony nagy részét kiteszi annak a bizonyos költség-kördiagramnak, amit egyre csak dagasztunk a fesztivál során.

Éppen ezért hasznos lehet előre készülni olyan alapanyagokkal, amelyeket gyorsan, szinte főzés nélkül is elkészíthetünk, amelyek akár hűtő nélkül is elállnak, és amelyek mégis felérnek egy (szinte) teljes értékű étkezéssel. Remélhetőleg az alábbi listát hasznosnak találja majd minden huszonéves fiatal egy dübörgő zenei fesztiválon, minden megfontolt középkorú pár a kedvenc művészeti rendezvényén és minden gyerekekkel, nagycsaládosan szórakozó szülőpáros.

Nézd meg galériánkban a fesztiválkompatibilis alapanyagokat!

Ha tetszett ez a cikk, nézd meg legújabb videóinkat is, a legfrissebb tartalmainkért pedig lájkolj minket a Facebookon, és kövess az Instagramon, a Viberen, a TikTokon vagy a YouTube-on!


Még több nyaralós, utazós tipp és tanács:

Legújabb receptek

3 napos mézeskalács-sajttorta

Egy igazi fűszeres karácsonyi finomság. A nevét azért kapta, mert a mézeskalácsok és a torta pihentetési ideje miatt 3 nap alatt készül el. Kóstoljátok meg! :)

Tejfölös-sajtos csirkecomb

A csirkecombot már előző este befűszerezhetjük, így az ízek jól átjárják a húst, másnap pedig csak a sütéssel kell majd foglalatoskodnunk. Én barna rizsből készült rizibizivel ...

Preckedli (diós linzer) cukorbetegeknek

Tálalás előtt szórjuk meg ízlés szerint poreritrittel, majd úgy kínáljuk. Száraz, hűvös helyen tárolva egy-két hétig is eláll, sőt minél tovább áll, annál finomabb, és omlósabb ...

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...