Fess csodás húsvéti tojást pár perc alatt - tejszínhabbal!

Az amerikaiakra lehet sok rosszat mondani, de az biztos, hogy elég kreatívak - most például bolti tejszínhabbal festenek húsvéti tojást. És gyönyörűek.

A hagymahéj, lilakáposzta, kurkuma is festi a tojást- a tejszínhabról azonban eddig még nem hallottunk. Most viszont ez lett a kedvencünk. A tipp ezekben a percekben is nagy erőkkel hasít az interneten, bár igaz, hogy eredetileg egy Cool Whip nevezetű kőkemény bolti tejszínhabkrém kell hozzá, de tuti, hogy működik simával is. Az eredmény: csodás, pasztelles, elmosódott mintájú húsvéti tojások.

Ezt is nézd meg!

Verj tejszínhabot egyetlen befőttesüvegben!

Szóval az eljárás:

1. főzz meg pár tojást

2. áztasd őket 2 percre ecetbe

3. teríts egy tányérra rengeteg keményre vert tejszínhabot, pötyögtess bele néhány színt ételfestékkel, és húzd össze őket márványosra egy fogpiszkáló segítségével

4. hempergesd bele a tojásokat úgy, hogy minden felüket átjárja a massza, és hagyd így 10 percig

5. mosd le a tojásokat, és kész is vagy!

ÍGY NÉZ KI A DOLOG VIDEÓN, NÉZD:

Kipróbáljátok? Szerintünk csodásak!

Ezeket olvastad már?

cikk, fotó via delish

Legújabb receptek

Aranyló tyúkhúsleves

Mi az? Aranyló, illatos, és minden gondra megoldás. Bizony, egy melengető tyúkhúsleves! Az ünnepekre való tekintettel most hoztunk nektek pár egyszerű ötletet, amivel még ízletesebbé ...

Legegyszerűbb franciasaláta

A leggazdagabb majonézes saláta, ami a kis és nagy napokat is különlegessé képes tenni: az alábbi klasszikus franciasaláta-receptet bármikor elkészíthetjük. Nem akar flancolni, de nem is ...

Címlapról ajánljuk

Ismerd meg a bottargát, és azt is elmondjuk, hogy használd...

A bottarga egy különleges gasztronómiai alapanyag, amelyet gyakran neveznek a "tenger aranyának". Azok számára, akik még nem találkoztak vele, a bottarga nem más, mint sózott és szárított halikra, amely különleges ízvilágával azonnal magával ragadja az ínyenceket. Ezt a mediterrán kincset évezredek óta fogyasztják, és ma is nagy becsben tartják a kulináris világban.

Hering András

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...