Félmillió forint ütheti a markod - ennyit kell csak tenned érte

Fizesd házhoz rendelt csomagodat Mastercard vagy Maestro bankkártyával, és te lehetsz az öt szerencsés egyike, aki 500 ezer forinttal lesz gazdagabb. (x)

Gyakran rendelsz házhoz csomagot? Eddig mindig előre utaltál, vagy utánvéttel, készpénzben fizettél? Felejtsd el a régi gyakorlatot, mert bankkártyával sokkal biztonságosabban, gyorsabban és egyszerűbben, akár egy érintéssel intézheted a belföldi és nemzetközi csomagok kifizetését.

Az idén 150 éves Magyar Posta megkönnyíti a fizetést a házhoz szállításnál, ráadásul öt szerencsés megrendelő most 500 000 forintot is nyer.

Rendeld házhoz belföldi vagy nemzetközi csomagodat aMagyar Posta Logisztika (MPL) futárjaivalszeptember 4. és október 4. között! Az ajtónál fizess Mastercard vagy Maestro bankkártyáddal, akár egy érintéssel, töltsd fel a bizonylaton szereplő kódot a Posta weboldalára, és kerülj be a nyereménysorsolásba. Ne feledd, több rendeléssel megnöveled az esélyed arra, hogy tiéd legyen a félmillió forint.

Az akcióról részletes tájékoztatást a Magyar Posta weboldalánolvashattok.A sorsolás időpontja: 2017.október 11. 8:30.

Hirdetés

Támogatott tartalom

Hirdetés

Receptverseny

MUM, de jó! Bosch Ünnepváró Receptverseny indul

Van egy ünnepi recepted, aminek az elkészítéséhez több konyhai eszközt is használsz? Minél izgalmasabb a folyamata, annál nagyobb az esélyed, hogy nyerj egy Bosch konyhai robotgépet a most induló receptversenyünkön, görgess, és nézd meg a részleteket!

Hirdetés

Támogatott tartalom

Legújabb receptek

Brownie-toboz sütés néklül

Tobozsütit ilyen módon még biztosan nem készítettél, próbáld ki ezt az egészségesebb verziót most egy zöldség bevonásával - lehet, hogy plusz édesítést sem kíván!

Bejgli fatörzs

Gyorsan összedobható karácsonyi desszert, ízlés szerint arany, ezüst cukorgyöngyökkel, marcipán tobozzal, apró mézeskalácsfigurákkal még ünnepibbé varázsolhatjuk.

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...