6 kedvencünk, ami felmelegítve talán még fincsibb

A szerelmi kapcsolatokat nem szabad felmelegíteni, kizárólag a töltött káposztát...állítólag. Na de mi van a krumplis tésztával és a bablevessel? Mert szerintünk ők is csodásak másnap, sőt!

Kevesen mondhatjuk el magunkról, hogy az időnk, a lehetőségünk és a pénzünk is megvan arra, hogy minden egyes nap friss házikosztot főzzünk/együnk. Ebből pedig egyenesen következik, hogy az előző napi maradékot másnap fel kell szépen melegítenünk, hogy belapátolhassuk. Na de ki szereti a roston csirkét másnap? Vagy a rántott gombát a hűtőből? Mi a helyzet a csirkepörkölttel? Nem-nem, őszinték leszünk, tényleg kevés fogás van, ami megőrzi ízvilágát másnap is, abból meg aztán tényleg alig-alig találtunk, amelyik talán még finomabb is felmelegítve. De párat összeszedtünk, és tényleg nem csak a töltött káposztáról van szó! Lássuk.

Kattintsatok a galériára, hogy kiderüljön, mi finomabb másnap:

Ha tetszett ez a cikk, nézd meg legújabb videóinkat is, a legfrissebb tartalmainkért pedig lájkolj minket a Facebookon, és kövess az Instagramon, a Viberen, a TikTokon vagy a YouTube-on!


Még több házias fincsi itt:

Legújabb receptek

Céklaravioli

Hideg előétel céklából nagyszerű ricottás-parmezános-citromhéjas töltelékkel, pont olyan, mint a legjobb olasz ravioli, csak még színesebb, ízletesebb. Nagyszerű lisztmentes ünnepi ...

Céklacarpaccio

Húsmentes carpaccio céklával. A hajszálvékony céklaszeleteket csodálatosan tálalhatjuk mandulaszósszal, zöldsalátával, csírával, magokkal, bogyós gyümölcsökkel, akár ...

3 napos mézeskalács-sajttorta

Egy igazi fűszeres karácsonyi finomság. A nevét azért kapta, mert a mézeskalácsok és a torta pihentetési ideje miatt 3 nap alatt készül el. Kóstoljátok meg! :)

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...