Kevesen mondhatjuk el magunkról, hogy az időnk, a lehetőségünk és a pénzünk is megvan arra, hogy minden egyes nap friss házikosztot főzzünk/együnk. Ebből pedig egyenesen következik, hogy az előző napi maradékot másnap fel kell szépen melegítenünk, hogy belapátolhassuk. Na de ki szereti a roston csirkét másnap? Vagy a rántott gombát a hűtőből? Mi a helyzet a csirkepörkölttel? Nem-nem, őszinték leszünk, tényleg kevés fogás van, ami megőrzi ízvilágát másnap is, abból meg aztán tényleg alig-alig találtunk, amelyik talán még finomabb is felmelegítve. De párat összeszedtünk, és tényleg nem csak a töltött káposztáról van szó! Lássuk.
Kattintsatok a galériára, hogy kiderüljön, mi finomabb másnap:





Ha tetszett ez a cikk, nézd meg legújabb videóinkat is, a legfrissebb tartalmainkért pedig lájkolj minket a Facebookon, és kövess az Instagramon, a Viberen, a TikTokon vagy a YouTube-on!
Még több házias fincsi itt:
Hozzászólások (0)
A hozzászólás íráshoz belépés szükséges!