A trükk, amivel újraélesztheted a fonnyadt salátádat

Segítünk, hogy újra roppanóssá varázsold a salátádat. Egy nagyon egyszerű trükkről van szó, melyet bárki könnyedén alkalmazhat.

Valljuk be, hogy a fejes saláta gyakran végzi a hűtőben, majd a kukában, mert elfelejtjük, és megfonnyad. Pedig egy egyszerű trükkel könnyedén új életet lehelhetünk a fejes salátánkba, csupán egy kis melegvízre lesz szükségünk hozzá.

Így éleszd újra a fonnyadt salátádat

A kézmeleg hőmérséklet a legjobb, mert ebben még nem főnek meg a zöldségek.

Viszont szükségünk lesz egy kis türelemre, ugyanis 30 percig kell a vízben hagynunk. Ezután szárítsuk meg, majd tegyük a hűtőbe.

A legjobb, ha a fogyasztás napján végezzük el a meleg vizes fürdetést, így ismét friss salátaleveleket ehetünk ahelyett, hogy kidobtuk volna a szemétbe.

Forrásunk volt.


Még több konyhai tipp és trükk:

Legújabb receptek

Hozzászólások (0)

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Húsvéti sárgatúró

Nyírségi - hajdúsági étel, nálunk húsvéti hagyomány. Mióta eszemet tudom, ismerem ezt a finomságot... :) A templomi szentelésnél a sonka, a kolbász, a kalács és a bor mellett ez az ...

Foszlós kalács húsvéti sonkához

Kihagyhatatlan Húsvétkor! Ha nem sonkához kell, és más az alkalom, akkor csak 8 g sót használjunk, és mazsolát is tehetünk bele. Kellemes Húsvétot kívánok mindenkinek!

Hoppá!

Recept beküldéséhez be kell jelentkezned!