4 fehérjebomba alapanyag őszre, ami simán kiváltja a húst

Itt van az ősz, itt van újra, és vele a kicsit nehezebb és laktatóbb ételek sora, na meg persze a vadiúj szezonális alapanyagpaletta. Ha nem ennénk annyi húst, a fehérjebevitelre viszont figyelnénk, válasszunk a 4 fehérjebomba közül!

Nem tudjuk pontosan, ti hogy vagytok vele, de a mi környezetünkben egészen sokan kezdenek leszokni-szokogatni a húsevésről, de legalábbis csökkenteni a bevitt húsmennyiséget. Személy szerint is úgy érzem, hogy sokkal könnyeb közérzetet ad az embernek, ha a héten 1-1 napra elfelejt mindent, ami húsos. A fehérjét viszont pótolni kell! (Itt persze közbe ékelhető az állati fehérjét gyakorta felváltó hüvelyesek puffasztó hatásának problematikája, de ez kinél-kinél szubjektív, engedjük is el.)

Lássuk tehát, mi az a négy, ősziesre simán hangolható fehérjebomba alapanyag, amit vess be, ha nem ennél húst! Katt a gépre!


Még több őszi cikk:

Hirdetés

Támogatott tartalom

Legújabb receptek

Aranyló tyúkhúsleves

Mi az? Aranyló, illatos, és minden gondra megoldás. Bizony, egy melengető tyúkhúsleves! Az ünnepekre való tekintettel most hoztunk nektek pár egyszerű ötletet, amivel még ízletesebbé ...

Legegyszerűbb franciasaláta

A leggazdagabb majonézes saláta, ami a kis és nagy napokat is különlegessé képes tenni: az alábbi klasszikus franciasaláta-receptet bármikor elkészíthetjük. Nem akar flancolni, de nem is ...

Címlapról ajánljuk

7 opció, ahonnan szilveszterre hidegtálat, kocsonyát vagy aprósütit rendelhetsz

A szilveszteri bulikat saját bevallása szerint senki nem szereti, de azért mindenki megy valahová. Ez is egy olyan nap, mint a többi, vélik sokan, de azért főznek lencsét, korhelylevest, és mindenkinek megvannak a kis babonái, amiktől szebb, jobb, boldogabb új évet remélnek. Ebben nem tudunk segíteni, de ha december 31-én vendégeket vártok, mutatjuk, honnan lehet rendelni aprósütit, hidegtálat, és hol találtok isteni kocsonyát, ha ahhoz van kedvetek.

Kormos Lili

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...