Farkas Mózes

Célom hogy egyszer Michelin-csillagos éttermet nyissak!

Név: Farkas Mózes

Életkor: 20

Foglalkozása: Szakács

Kedvenc ízvilág: Kinai, Olasz, Spanyol, Thai, Francia, Magyar

Kedvenc szakács: Paul Bocuse, Erik Schröter, Széll Tamás, Szúló Szabina

Kedvenc saját recept: Juhtúrós sztrapacska Paradicsommal rukolával és bazsalikomolajjal

Kedvenc recept: Ropogós csirkeszárnyakSaját specialitás: Burgonya gnocchi erdei gombákkal és pirított nyúlhús!

Farkas Mózes a nevem 19 éves vagyok szakács végzetségem van. Szeretem a változatosságot az étteremben egy ételben és a tányéron is. Minden helyzetben próbálom a legjobbakat kihozni magamból! Mindig is érdekelt a gasztronómia de igazán 2. éves tanulóként szerettem bele a szakmába. Szeretem az új alapanyagokat, az új ízeket, az új textúrákat, egyszóval szeretem a gasztronómiát!

Legújabb receptek

Diós csokoládétorta cukormentesen

A cukorbetegeknek és a lisztérzékenyeknek sem kell lemondani egy finom tortáról. A tésztája gluténmentes, mivel lisztet nem tartalmaz, a krém pedig eritrittel készült. Persze nemcsak a ...

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...