Farkas Mózes

Célom hogy egyszer Michelin-csillagos éttermet nyissak!

Név: Farkas Mózes

Életkor: 20

Foglalkozása: Szakács

Kedvenc ízvilág: Kinai, Olasz, Spanyol, Thai, Francia, Magyar

Kedvenc szakács: Paul Bocuse, Erik Schröter, Széll Tamás, Szúló Szabina

Kedvenc saját recept: Juhtúrós sztrapacska Paradicsommal rukolával és bazsalikomolajjal

Kedvenc recept: Ropogós csirkeszárnyakSaját specialitás: Burgonya gnocchi erdei gombákkal és pirított nyúlhús!

Farkas Mózes a nevem 19 éves vagyok szakács végzetségem van. Szeretem a változatosságot az étteremben egy ételben és a tányéron is. Minden helyzetben próbálom a legjobbakat kihozni magamból! Mindig is érdekelt a gasztronómia de igazán 2. éves tanulóként szerettem bele a szakmába. Szeretem az új alapanyagokat, az új ízeket, az új textúrákat, egyszóval szeretem a gasztronómiát!

Legújabb receptek

Aranyló tyúkhúsleves

Mi az? Aranyló, illatos, és minden gondra megoldás. Bizony, egy melengető tyúkhúsleves! Az ünnepekre való tekintettel most hoztunk nektek pár egyszerű ötletet, amivel még ízletesebbé ...

Legegyszerűbb franciasaláta

A leggazdagabb majonézes saláta, ami a kis és nagy napokat is különlegessé képes tenni: az alábbi klasszikus franciasaláta-receptet bármikor elkészíthetjük. Nem akar flancolni, de nem is ...

Hozzászólások (0)

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...

Hoppá!

Recept beküldéséhez be kell jelentkezned!