6 rendhagyó felhasználási módja az egész fahéjrúdnak

A fahéjrúd rendkívül sokoldalúan alkalmazható főzéskor, és már egyetlen darab is remek ízt ad számos ételhez és italhoz. Mutatjuk, miként érdemes kreatívan felhasználod a konyhában.

Miközben a fahéjat leginkább őrölt formában ismerjük, érdemes a kamránkban tartani a fahéjrudakat is, mivel ez a fűszer számos ételben és italban használható. Fűszerezd például a csirkét egy fahéjrúddal a főzés során, használd levesek, szószok és pörköltek ízesítésére vagy add hozzá a reggeli kávédhoz, hogy különleges aromát kapjon. Íme néhány kreatív mód a fahéjrúd felhasználására, különösen ha már egy ideje ott porosodnak a spájzban.

Kattints a galériára, hogy megtudd, miként tudod a legtöbbet kihozni a fahéjrúdból

Ha tetszett ez a cikk, nézd meg legújabb videóinkat is, a legfrissebb tartalmainkért pedig lájkolj minket a Facebookon, és kövess az Instagramon, a Viberen, a TikTokon vagy a YouTube-on!

Forrásunk volt.


További ízes nyári ötletek várnak itt:

Legújabb receptek

Növényi vaj

Egy tejfehérje érzékeny vagy vegán sokszor álmodozik a vajról. Akár pirítóson, akár főzéshez vagy sütéshez elengedhetetlen. Ha most mással próbálkoznál, mint a bolti margarin, akkor ...

Hortobágyi kolbászos palacsinta

A hortobágyi húsos palacsinta egy magyar ételspecialitás, amit pörkölttel szoktak tölteni, na most én kolbászos töltelékkel készítettem, ami igen ízletes lett, az egyébként is finom ...

Hozzászólások (0)

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...

Hoppá!

Recept beküldéséhez be kell jelentkezned!