Fahéjtea? Igen! 6 egészségügyi előnye, amit ismerned kell

A fahéjból készített forró, lélekmelengető ital nemcsak finom, de számos előnnyel is bír a szervezetünk szempontjából. Az alábbiakban 6 ilyet sorolunk fel!

A fahéjteát igazán könnyű elkészíteni: töltsünk meg egy kannát 2 pohár vízzel és adjunk hozzá két fahéjrudat, forraljuk fel, vegyük ki a rudakat, majd töltsük ki a kész főzetet egy bögrébe! De mégis miért érdemes ezt a gyakorlatot rendszeresíteni az életünkben? Nézzük!

Forrásunk volt.


Ezek a cikkek is érdekelhetnek:

Legújabb receptek

3 napos mézeskalács-sajttorta

Egy igazi fűszeres karácsonyi finomság. A nevét azért kapta, mert a mézeskalácsok és a torta pihentetési ideje miatt 3 nap alatt készül el. Kóstoljátok meg! :)

Tejfölös-sajtos csirkecomb

A csirkecombot már előző este befűszerezhetjük, így az ízek jól átjárják a húst, másnap pedig csak a sütéssel kell majd foglalatoskodnunk. Én barna rizsből készült rizibizivel ...

Preckedli (diós linzer) cukorbetegeknek

Tálalás előtt szórjuk meg ízlés szerint poreritrittel, majd úgy kínáljuk. Száraz, hűvös helyen tárolva egy-két hétig is eláll, sőt minél tovább áll, annál finomabb, és omlósabb ...

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...