Fahéjtea? Igen! 6 egészségügyi előnye, amit ismerned kell

A fahéjból készített forró, lélekmelengető ital nemcsak finom, de számos előnnyel is bír a szervezetünk szempontjából. Az alábbiakban 6 ilyet sorolunk fel!

A fahéjteát igazán könnyű elkészíteni: töltsünk meg egy kannát 2 pohár vízzel és adjunk hozzá két fahéjrudat, forraljuk fel, vegyük ki a rudakat, majd töltsük ki a kész főzetet egy bögrébe! De mégis miért érdemes ezt a gyakorlatot rendszeresíteni az életünkben? Nézzük!

Forrásunk volt.


Ezek a cikkek is érdekelhetnek:

Legújabb receptek

Aranyló tyúkhúsleves

Mi az? Aranyló, illatos, és minden gondra megoldás. Bizony, egy melengető tyúkhúsleves! Az ünnepekre való tekintettel most hoztunk nektek pár egyszerű ötletet, amivel még ízletesebbé ...

Legegyszerűbb franciasaláta

A leggazdagabb majonézes saláta, ami a kis és nagy napokat is különlegessé képes tenni: az alábbi klasszikus franciasaláta-receptet bármikor elkészíthetjük. Nem akar flancolni, de nem is ...

Címlapról ajánljuk

Ismerd meg a bottargát, és azt is elmondjuk, hogy használd...

A bottarga egy különleges gasztronómiai alapanyag, amelyet gyakran neveznek a "tenger aranyának". Azok számára, akik még nem találkoztak vele, a bottarga nem más, mint sózott és szárított halikra, amely különleges ízvilágával azonnal magával ragadja az ínyenceket. Ezt a mediterrán kincset évezredek óta fogyasztják, és ma is nagy becsben tartják a kulináris világban.

Hering András

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...