Fahéjtea? Igen! 6 egészségügyi előnye, amit ismerned kell

A fahéjból készített forró, lélekmelengető ital nemcsak finom, de számos előnnyel is bír a szervezetünk szempontjából. Az alábbiakban 6 ilyet sorolunk fel!

A fahéjteát igazán könnyű elkészíteni: töltsünk meg egy kannát 2 pohár vízzel és adjunk hozzá két fahéjrudat, forraljuk fel, vegyük ki a rudakat, majd töltsük ki a kész főzetet egy bögrébe! De mégis miért érdemes ezt a gyakorlatot rendszeresíteni az életünkben? Nézzük!

Forrásunk volt.


Ezek a cikkek is érdekelhetnek:

Legújabb receptek

Klasszikus orosz blini

A blini nem egyszerű palacsinta: kelt tésztájának és a hajdinalisztnek köszönhetően karakteres, mégis könnyű fogás. Ünnepi reggelinek, vendégvárónak vagy akár elegáns előételnek ...

Cantuccini hagyományosan

Az egyik legtradicionálisabb olasz kekszféle a cantuccini, ez a kétszersült sütemény, ami sokáig eláll és desszertborba vagy forró kakaóba/kávéba mártogatva esik a legjobban. Mint a ...

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Klasszikus hagyományos bejgli

Ez egy mennyei bejgli, egy igazi hungarikum! Karácsonykor nem hiányozhat az ünnepi asztalról! Hosszú - már évtizedekben mérhető - idő óta így készítem....mi nem szeretjük a hatalmas, ...