Egy igen különleges, pisztáciás fagylalttal került fel a Gelato Festival World Ranking dobogójára Fazekas Ádám. A magyar cukrász második helye a világ legjobb fagylaltkészítőinek rangsorában hatalmas elismerésnek számít. Persze nem csoda a díjazás, hiszen a budapesti Fazekas Cukrászdában tényleg isteni fagylaltok kaphatók.
A világ legjobb fagylaltkészítői kerülnek fel a Gelato Festival rangsorára, és ezen a listán az előkelő második helyet most egy magyar cukrász, Fazekas Ádám foglalta el.
Hihetetlen számomra, hogy a második helyezéssel tértünk haza, hiszen csak három versenyen vagyok túl, de mégis a dobogón végeztem! Büszkeséggel tölt el ez a pár év, amit magam mögött tudhatok. Szeretném megköszönni a rengeteg támogatást a családomnak, a barátaimnak, a kollégáimnak és mindazoknak akik hittek bennem valamilyen formában
– nyilatkozott az eredményről a budapesti Fazekas Cukrászda vezetője.
A fagylalt, ami elhozta neki a rangos díjat, tele van különleges ízekkel és alapanyagokkal.
Egy gyümölcsös pisztáciafagylaltról van szó, amely tonkababos málnavelővel és ostyával kerül a tölcsérekbe.
Maga a pisztácia enyhén sós ízt ad a desszertnek, amit jól kiegészít a málna gyümölcsössége. Ráadásul a fagylalt teljesen természetes alapanyagokból készül. A különleges fagylaltnak és megálmodójának sikere a nemzetközi sajtóban is megjelent: többek között a Forbes, és német, olasz, valamint amerikai újságok is cikkeztek az eredményről.
Címlapkép: Fazekas Cukrászda Budapest
Hírek, újdonságok és érdekességek: