Egy tipp, amivel óriási helyet csinálhatsz a fagyasztóban

Állandóan tele van a fagyasztó és fogalmad sincs, hogyan lehetne benne több szabad hely? Ez az egyszerű megoldás segíthet abban, hogy minden a megfelelő helyre kerüljön.

Még azoknak sem egyszerű a fagyasztót átláthatóvá tenni, akik a rendszerezés nagymesterei. Miért is lenne az, mikor a fagyasztóban nem állnak rendelkezésünkre kisebb-nagyobb rekeszek, polcok, így általában minden ömlesztve kerül be oda. Hiába a címkézés, a különböző színkódok használata, egy idő után elveszünk a fagyasztott zacskók tengerében.

Eleged van, hogy semmit sem találsz meg? Többször előfordult, hogy nem is azt sikerült kiolvasztani, amit szerettél volna? Semmi gond, ezért még nem kell hűtőszekrényt cserélni, vagy a Pinterestet bújni órákig, hogy megtaláld, milyen rendszerezési trükkök vannak erre a problémára.

Mi tudunk egy egyszerűbb megoldást!


Kicsit meglepő, de működik: fogj pár 1000-1200 forintos irattartót, és nemes egyszerűséggel tedd be a fagyasztóba, fektetve.Valahogy így:

Csak fektess el két irattartót a fagyóban

A műanyag vagy fém irattartók a legideálisabb kiegészítői a fagyasztónak, amik oldalra fektetve azonnal tökéletes méretű polcokká válnak. A kartonból készült irattárolókat nem ajánljuk, mivel átnedvesednek egy idő után.

+1 tipp: fagyasztás előtt amennyire csak lehet, próbáld meg laposabbá tenni a fagyasztani kívánt terméket. A darált húst például fagyasztás előtt lapítva is beteheted a hűtőbe, ugyanez igaz még sok olyan húsra, amit adott esetben úgyis kiklopfolnál.


Ezek a cikkek is érdekelhetnek:

Legújabb receptek

Brownie-toboz sütés néklül

Tobozsütit ilyen módon még biztosan nem készítettél, próbáld ki ezt az egészségesebb verziót most egy zöldség bevonásával - lehet, hogy plusz édesítést sem kíván!

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...