Ezt nem láttuk jönni: itt a paradicsomszószos jégkrém

Még csak most kezdődött a tavasz, de már érkeznek az idei jégkrémszezon legfurább termékei. Most egy paradicsomszószos változatot jelentettek be.

Úgy tűnik, az idei évben sem fogjuk hiányolni a furábbnál furább ízesítésű jégkrémeket és fagylaltokat. Tavaly a "szerencsésebbek" már megkóstolhatták a ketchup - és a majonézízű fagylaltot. Az egyik élelmiszergyártó, a Wattie's most piacra dobta ezeknek a desszerteknek a méltó ellenfelét: a paradicsomszószos jégkrémet.

A jégkrém alapvetően vaníliás, ezt ízesítik a paradicsomszósszal, majd az egészet csokoládéval borítják. A gyártó nagy bejelentéséről egyelőre többen úgy vélik, hogy csak egy korai április elsejei tréfa. Erre utal az is, hogy az egyik új-zélandi tévéshow házigazdája ette a fagylaltját paradicsomszósszal, ami szerinte nem is volt olyan rossz. A Wattie's ezután jelentette be az új jégkrémjét.

Azt egyelőre nem tudni, hogy a termék mikor kerül a boltokba, már ha tényleg piacra dobják. Mindenesetre mi ne nagyon várjuk a paradicsomos fagyit, mert valószínűleg csak Új-Zélandon lehet majd kapni.

Ezeket olvastad már?

via Metro

Hirdetés

Támogatott tartalom

Mirage étterem – Ahol a fővárosi minőség a vidékkel találkozik

A két éve felújításon átesett Mirage egy stílusos, mégis kellemes hangulatú étterem, a környék egyik legkiemelkedőbb vendéglátóhelye. A fürdőkomplexum vonzásában elhelyezkedő Mirage a Hotel Délibáb szálloda éttermeként nagyszabású célt tűzött ki maga elé: amellett, hogy ők a régió egyetlen széles választékú steak house-a, leendő degusztációs menüjükkel a fine dining iránt érdeklődő réteget is szeretnék magukhoz vonzani. Mint mondták, ez a 10 fogásos menü és a marhahúsuk az, ami valóban tükrözi azt a minőséget, amit ők képviselni akarnak a környéken és a hazai gasztronómiában egyaránt.

Címlapról ajánljuk

További cikkek