Ezt nem láttuk jönni! - a fehér, vörös, rozé és kék bor után itt a pink unikornisbor

Valahol reménykedtünk benne, hogy 2018-cal az unikornisos étel- és italtrendek is véget érnek, de úgy tűnik, nem így van.

Láttunk már unikornistortákat, unikornisfagylaltot, unikornisgint és azt hittük, már mindenhogy kimaxolták az unikornistrendet az étel- és italgyártók. Nos, kiderült, hogy tévedtünk. Itt egy új ital, ami minden bor- és unikornisrajongó kedvence lesz: az unikorniskönny.

A pink bort a spanyol GIK pincészet gyártja, akik körülbelül két éve a kék borral sokkolták az italozni vágyókat. Weboldaluk szerint a pink bor nem másból készül, mint valódi unikorniskönnyből, aminek lelőhelye ismeretlen. Hát persze, mi másból is készülne...

Az ital Magyarországra is rendelhető, elég borsos áron. Aki kedvet kapna hozzá, az három, hat és tizenkét palackos kiszerelésből választhat. A három palackos 39 euró (kb. 12 500 Ft), amihez még jön a szállítási költség, ami 4000-4500 forint között mozog.

Ezeket olvastad már?

via Insider

Címlapfotó: GIK

Hirdetés

Támogatott tartalom

Hirdetés

Receptverseny

MUM, de jó! Bosch Ünnepváró Receptverseny indul

Van egy ünnepi recepted, aminek az elkészítéséhez több konyhai eszközt is használsz? Minél izgalmasabb a folyamata, annál nagyobb az esélyed, hogy nyerj egy Bosch konyhai robotgépet a most induló receptversenyünkön, görgess, és nézd meg a részleteket!

Legújabb receptek

Egyszerű francia hagymaleves

Csak a franciák olyan ügyesek és leleményesek, hogy az egyszerű vöröshagymából ízes, karakteres és komfortos levest tudjanak varázsolni. Szerencsére, az alábbi recept birtokában, ...

Céklaravioli

Hideg előétel céklából nagyszerű ricottás-parmezános-citromhéjas töltelékkel, pont olyan, mint a legjobb olasz ravioli, csak még színesebb, ízletesebb. Nagyszerű lisztmentes ünnepi ...

Céklacarpaccio

Húsmentes carpaccio céklával. A hajszálvékony céklaszeleteket csodálatosan tálalhatjuk mandulaszósszal, zöldsalátával, csírával, magokkal, bogyós gyümölcsökkel, akár ...

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...