Ezt eszi egy séf cicája - ötcsillagos macskamenü

Nézd meg, hogyan készül a csirkés-halas prémium cicamenü, ami még egy sushiétteremben is megállná a helyét! Vajon ezt vagy a normál macskatápot választja a szülinapos?

Kifizetődő egy macska számára, ha mesterszakács a gazdája! JunsKitchen csodálatos és ízletes finomságokat készít YouTube ú-csatornájára. Ennek ellenére nem ő, hanem cicája a videói igazi sztárja. Miután egy nemrégiben megjelent főzővideóban Kohaku, acicus végleg ellopta tőle a főszerepet, Jun úgy döntött, hogy a legközelebbi fogás, amit megörökít, az Kohaku szülinapi vacsija lesz. A tortához hasonlatos csirkés-halas csodát végül egy tál sima macskatáppal együtt a cicája elé tette, aki habozás nélkül kiválasztotta a gourmet menüt!

Nézzétek, hogy készült Kohaku szülinapi vacsorája!

viamashable.com

Ezeket olvastad már?

Legújabb receptek

Aranyló tyúkhúsleves

Mi az? Aranyló, illatos, és minden gondra megoldás. Bizony, egy melengető tyúkhúsleves! Az ünnepekre való tekintettel most hoztunk nektek pár egyszerű ötletet, amivel még ízletesebbé ...

Legegyszerűbb franciasaláta

A leggazdagabb majonézes saláta, ami a kis és nagy napokat is különlegessé képes tenni: az alábbi klasszikus franciasaláta-receptet bármikor elkészíthetjük. Nem akar flancolni, de nem is ...

Címlapról ajánljuk

Ismerd meg a bottargát, és azt is elmondjuk, hogy használd...

A bottarga egy különleges gasztronómiai alapanyag, amelyet gyakran neveznek a "tenger aranyának". Azok számára, akik még nem találkoztak vele, a bottarga nem más, mint sózott és szárított halikra, amely különleges ízvilágával azonnal magával ragadja az ínyenceket. Ezt a mediterrán kincset évezredek óta fogyasztják, és ma is nagy becsben tartják a kulináris világban.

Hering András

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...