Ezt csinálják a szerkesztőség tagjai lefekvés előtt a konyhában - vallomások

Végigkérdeztem, ki mit csinál este közvetlen lefekvés előtt a konyhában - furcsa szokásokra derült fény kollegáink körében.

A konyha általában a hétköznap esték egyik kulcshelye - hazaérünk a melóból vagy az azutáni kitérőkből, és általában ott kötünk ki. Enni, vagy főzni (vacsorára vagy holnapra), esetleg csak teszünk-veszünk, pakolászunk, a lényeg, hogy mindig a konyhában van a legnagyobb buli, és tényleg. Még akkor is, ha nincs buli. De mi az, amit utoljára, lefekvés előtt mindig megteszel?

via GIPHY

Mániás rendrakó vagy?

Nem tudsz aludni, ha mosatlan marad parlagon?

Vagy ha tele a mosogatógép?

Esetleg a hűtőre jársz rá?

Lelkiismeret-furdalásod van, ha vízcseppes marad mosogatás után a csaptelep?

Kikérdeztem a kollegákat, ezek a válaszok születtek. Némelyik után picit másképp nézek rájuk :D

1. Andris, főszerkesztő

"Én eszem :( Ja, és a macskát lezavarom a konyhapultról."

via GIPHY

2. Orsi, fejlesztési vezető

"Éjjeli sas vagyok, úgyhogy nálam jellemzően ilyenkor van a legnagyobb élet a konyhában, ezért én ilyenkor betolok 3-4 kiló chipset, popcornt, melegszendvicset, tejbegrízt nutellával, ami épp hangulattól függően beleszalad a tenyerembe, ezzel gyakran felhalmozok egy diszkrét mennyiségű mosatlant is, hogy reggel egyel több okom legyen elkésni, mert egyébként mániásan ügyelek rá, hogy mindig csillogjon a csaptelep. De ha elég fröccsöt ittam lefekvés előtt, akkor nem zavar, ha ott marad a mosatlan éccakára."

via GIPHY

3. Tamás, videós

"A legnagyobb pohárból, ami épp tiszta, iszom csapvizet. Télen meg víz helyett tejet."

4. Gábor, operatív igazgató

"Én annyit csinálok, hogy elpakolom a morzsás vágódeszkát (hogy ne vonzza magához mágnesként a hangyákat, akik nem tudom honnan jönnek, de valahol megtalálják az utat érthetetlen módon), és mindent szépen bepakolok a mosogatóba, hogy aztán reggel, vagy másnap este hazaérkezéskor rácsodálkozzak, hogy minek van minden a mosogatóban, amikor a mosogatógépbe is lehetne pakolni. Ilyenkor átpakolás következik a mosogatóból a gépbe."

via GIPHY

5. Dávid, videós

"Lefekvés előtt átteszem a fagyóban lévő söröket a hűtőrészlegbe, hogy ne robbanjon fel éjszaka!"

6. Rami, marketing

"Minden este eltörölgetem a korábban elmosogatott edényeket, hogy üres legyen a csöpögtető reggel, amikor felkelek."

7. Noémi, a sales vezetője

"Én iszom egy mandala night flight teát :D"

via GIPHY

8. Juci, szerkesztő

"Ha főztem másnapra, az lefekvés előtt még bőven a gáztűzhelyen pihen, mert melegen ugye nem tehetem hűtőbe, nyilván beleeszem akár éjfélkor is a tárkonyos csirkeragulevesbe vagy a lecsóba, aztán meg rémálmaim vannak, de mindig."

Nálatok mi a mánia? Kommenteket kérünk!

Ezeket olvastad már?

címlapfotó

Hirdetés

Támogatott tartalom

Mirage étterem – Ahol a fővárosi minőség a vidékkel találkozik

A két éve felújításon átesett Mirage egy stílusos, mégis kellemes hangulatú étterem, a környék egyik legkiemelkedőbb vendéglátóhelye. A fürdőkomplexum vonzásában elhelyezkedő Mirage a Hotel Délibáb szálloda éttermeként nagyszabású célt tűzött ki maga elé: amellett, hogy ők a régió egyetlen széles választékú steak house-a, leendő degusztációs menüjükkel a fine dining iránt érdeklődő réteget is szeretnék magukhoz vonzani. Mint mondták, ez a 10 fogásos menü és a marhahúsuk az, ami valóban tükrözi azt a minőséget, amit ők képviselni akarnak a környéken és a hazai gasztronómiában egyaránt.

Címlapról ajánljuk

További cikkek