Ezt árulja el rólad a kedvenc virágod

Szeretjük a virágokat, gyönyörködünk bennük, de mit mond el rólunk, hogy melyiket választjuk?

A legtöbb ember, ha virágot vesz saját magának, akkor többnyire ugyanahhoz a fajtához nyúl, nyilván azért, mert az tetszik neki a legjobban. Ebből viszont le lehet vonni néhány következtetést arra vonatkozóan, hogy milyen személyiségjegyekkel rendelkezik. Nézzünk néhány slágerlistás virágot, és hogy mit lehet társítani a kedvelőikhez!

TULIPÁN

Akár maga a tulipán, ami akkor a legszebb, ha csokorban, szorosan egymás mellett sorakoznak a virágok, a kedvelői sem szeretnek egyedül lenni. Mivel ezek az emberek igazán jól érzik magukat közösségben, jellemzően előzékenynek, barátságosnak, és ezért aztán szimpatikusnak tartjuk őket.

BAZSARÓZSA

A bazsarózsa csak tavasszal virágzik, akkor viszont egészen pompázatos, izgalmas és impresszív. A rajongói kalandvágyó emberek, akik szeretik a szép és ritka dolgokat, élvezik a rendhagyó pillanatokat, és ezek egyáltalán nem zökkentik ki őket negatív értelemben, sőt, inkább felvillanyozzák őket, ők viszont a környezetükkel teszik ugyanezt.

ORCHIDEA

Az orchidea érzékeny és elegáns virág, amire nagyon oda kell figyelni, ha nem akarjuk, hogy elpusztuljon. Hasonlóak a rajongói is: nagyon nagy empátiával rendelkeznek, és kifejezetten érzékenyek a külvilág benyomásaira, de különösen a kritikára. Akárcsak a virág, a kedvelői is hamar elfordulnak tőlünk, ha nem figyelünk oda rájuk.

NAPRAFORGÓ

A napraforgó pozitív energiát áraszt, és ha ránézünk, szinte lehetetlen, hogy melankolikusak maradjunk. A napraforgó-rajongó emberek alapvetően vidámak, optimisták, és a környezetüket is jó irányba befolyásolják személyiségükből eredő könnyed felfogásukkal.

LILIOM

A liliom nagyon szép, és sok jelentéssel felruházott virág, mely magára vonja a figyelmet hatalmas szirmaival. Azok, akik vonzódnak a liliomhoz, büszke és erős emberek, akik sokszor kifejezetten akarnoknak vagy drámázósnak is hathatnak, de ez persze nem jelenti azt, hogy a felszín alatt ne lennének érzékenyek.

Ezeket láttad?

Ezeket olvastad már?

via

Legújabb receptek

Legfinomabb limonádé

Ki ne imádná a limonádét, az első nyáriasan meleg napokon pedig semmi sem esik jobban, mint egy nagy pohár jeges frissítő ebből a citromos kedvencből! Ebben a verzióban egész citromokat ...

Legegyszerűbb tiramisu

Mindenki imádja, mindenki ismeri: a tiramisu az olasz gasztronómia egyik hamisítatlan és örök szereplője. A sütésmentes desszert bármilyen alkalomra gyorsan elkészíthető, bár az ...

Spárgás rizottó sütőben

A rizottó egyik legbosszantóbb része, a folyamatos és fárasztó kavargatás egyszerűen kiváltható azzal, ha az egytálételt a sütőben készítjük el. Az alábbi recept ugyanolyan ...

Hozzászólások (0)

Címlapról ajánljuk

Tippek, hogy gyönyörűen virágozzon a magnóliád

A magnólia tavasszal az egyik leglátványosabb növény: virágzásakor meseszép színekbe borítja a kerteket és utcákat. Ha te is szeretnéd, hogy ez a varázslatos fa a saját kerted éke legyen, mutatjuk, hogyan válassz, ültess és gondozz magnóliát könnyedén!

Nosalty

További cikkek

Az orchidea jobban szereti, mint a vizet: csak 2 evőkanál...

Az orchideák csoportja az egyik legsokszínűbb virágcsoport, több mint 25 000 fajával. Itthon is előszeretettel tartjuk a lakásban, mivel azonban elég kényes növény, muszáj kellő figyelemmel gondoskodni róla. Mutatunk egy szuper trükköt a locsolásához, amivel egész évben virágoztathatod!

Top Receptek

Klasszikus májgombócleves

Egy egyszerű zöldséglevest viszonylag könnyen varázsolhatunk gazdag, tartalmas levessé, főleg, ha májgombócokat főzünk hozzá. Igazi klasszikus recept, amin tényleg nincs miért csavarni ...

Legfinomabb limonádé

Ki ne imádná a limonádét, az első nyáriasan meleg napokon pedig semmi sem esik jobban, mint egy nagy pohár jeges frissítő ebből a citromos kedvencből! Ebben a verzióban egész citromokat ...

Tradicionális gulyásleves

Az igazi Hungarikum, amire igazán büszkék lehetünk. Vendéglátós lévén tapasztaltam, hogy a külföldi turisták, amikor betérnek az étterembe, az volt az első kérdésük, hogy "Gulász " ...

Hoppá!

Recept beküldéséhez be kell jelentkezned!