Ezen a farmon már cuki alpakákkal is jógázhatsz. Te kipróbálnád?

E szerint a brit pár szerint még jobban kikapcsolsz, ha cuki állatok társaságában jógázol - ezért rekreációs programokat rendeznek alpakafarmjukon.

A Rosebud Alpacas farm egy csodaszép angol vidéken, Devonban található. A két tulajdonos, Nick és Lucy Aylett annak érdekében, hogy a jógázás még nagyobb élmény, feltöltődés legyen testnek és léleknek egy egyedi ötlettel rukkoltak elő: a szabad levegőn, alpakáik jelenlétében tartják a jógaórákat. Nick és Lucy szerint az "alpakás jóga" pozitívuma, hogy a cuki állatok jelenléte boldogságot hozó ún. oxitocin hormont szabadít fel, és ettől még inkább stresszoldó és lélekemelő lesz a gyakorlás.

Jógázz kíváncsi alpakákkal!

A farm elsődleges programja a jóga, de a páros szervez még alpakás sétákat, piknikeket, meditáció és reiki foglalkozásokat, thai-chi órákat és művészetterápiás foglalkozásokat is. „Ez egy olyan hely, ahol az emberek kikapcsolhatnak, elmenekülhetnek a technológia és a modern élet elől, közel kerülhetnek az állatokhoz, a természethez és egymáshoz is” – mondták a házigazdák a vállalkozásukról. Nick és Lucy célja, hogy farmjuk az emberek számára menedék legyen, ahova hazajárhatnak, ahol feltöltődhetnek és jól érezhetik magukat.

Cukik, ugye?

Ezek a cikkek is érdekelhetnek:

Ezeket olvastad már?

via

Legújabb receptek

Aranyló tyúkhúsleves

Mi az? Aranyló, illatos, és minden gondra megoldás. Bizony, egy melengető tyúkhúsleves! Az ünnepekre való tekintettel most hoztunk nektek pár egyszerű ötletet, amivel még ízletesebbé ...

Legegyszerűbb franciasaláta

A leggazdagabb majonézes saláta, ami a kis és nagy napokat is különlegessé képes tenni: az alábbi klasszikus franciasaláta-receptet bármikor elkészíthetjük. Nem akar flancolni, de nem is ...

Címlapról ajánljuk

Ismerd meg a bottargát, és azt is elmondjuk, hogy használd...

A bottarga egy különleges gasztronómiai alapanyag, amelyet gyakran neveznek a "tenger aranyának". Azok számára, akik még nem találkoztak vele, a bottarga nem más, mint sózott és szárított halikra, amely különleges ízvilágával azonnal magával ragadja az ínyenceket. Ezt a mediterrán kincset évezredek óta fogyasztják, és ma is nagy becsben tartják a kulináris világban.

Hering András

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...