Vaj és kenyér, kenyér és vaj, és már mindenki tudja, miről is beszélek. A legegyszerűbb étel, minden szendvics alapja, mégis mennyi baj van vele. A dermedt vaj kenhetetlen kenyércincálós tulajdonságának köszönhetően a kenyér vajazása ősidők óta probléma, amire rengeteg megtalálták már a megoldást. De vajon melyik az igazi?
Ha a pulton hagyom, túl folyós lesz és megavasodik, ha a hűtőbe teszem, akkor meg túl kemény és kenhetetlen. A valódi vajak fogyasztóinak áthidaló megoldás lehet a vizes vajtartó, de a következő eszközökkel maga a kenési folyamat is egyszerűbb és gyorsabb lesz. Nevethetünk rajta, hogy minek ezt felgyorsítani, de aki minden reggel szendvicset készít az egész családjának, annak a kezén akár 8-12 szelet kenyér is átmegy, mire elkészül.
Tehát először jöjjön egy válogatás az 5 legjobbnak ítélt vajazó eszközről, amik között van reszelő, nyomó, de még melegítős kés is.
Ez pedig egy csodálatos, egyszerű vajazó, ami meg nem puhítja helyettünk a vajat, de csodálatos a látvány, ahogy egy mozdulattal egyenletes, sima réteget varázsol a kenyerekre!
Még több hasonló cikk a Gardenistán.
Ezeket olvastad már?
Tévedés, hogy júliusban már nem lehet mit elvetni a kertben
Szedjük csak össze, mi mindennel tudjuk inspirálni magunkat júliusban a kertben, hogy ne csak a gyomirtásra koncentráljunk!
admin9 növény a kertedből, ami jót tesz neked
A kerted tele lehet gyógyító erejű növényekkel. Mutatjuk, melyik gyógynövény, milyen hatással bír a szervezetedre.
adminDrasztikus videó a tengeri műanyag-szennyezettségről - ez vár ránk?
Drasztikus videó a tengeri környezetszennyezésről: ha így halad a műanyagszemét-termelés mértéke, nemsokára valóban ez a jövő vár ránk.
adminTilos saját dobozba kérni az elviteles ebédet? - kiderült, mi...
Kérheted-e az ebédedet saját éthordóba az étteremben? Sok helyen nem adnak így ki ételt, pedig nem tilos.
admin