Ezekkel az eszközökkel könnyebben megy majd a vajazás

Nem mindenki tud szépen kenyeret vajazni. Most mutatunk néhány trükköt, amik talán megkönnyítik a folyamatot.

Vaj és kenyér, kenyér és vaj, és már mindenki tudja, miről is beszélek. A legegyszerűbb étel, minden szendvics alapja, mégis mennyi baj van vele. A dermedt vaj kenhetetlen kenyércincálós tulajdonságának köszönhetően a kenyér vajazása ősidők óta probléma, amire rengeteg megtalálták már a megoldást. De vajon melyik az igazi?

via GIPHY

Ha a pulton hagyom, túl folyós lesz és megavasodik, ha a hűtőbe teszem, akkor meg túl kemény és kenhetetlen. A valódi vajak fogyasztóinak áthidaló megoldás lehet a vizes vajtartó, de a következő eszközökkel maga a kenési folyamat is egyszerűbb és gyorsabb lesz. Nevethetünk rajta, hogy minek ezt felgyorsítani, de aki minden reggel szendvicset készít az egész családjának, annak a kezén akár 8-12 szelet kenyér is átmegy, mire elkészül.

Tehát először jöjjön egy válogatás az 5 legjobbnak ítélt vajazó eszközről, amik között van reszelő, nyomó, de még melegítős kés is.

Ez pedig egy csodálatos, egyszerű vajazó, ami meg nem puhítja helyettünk a vajat, de csodálatos a látvány, ahogy egy mozdulattal egyenletes, sima réteget varázsol a kenyerekre!

Még több hasonló cikk a Gardenistán.

Ezeket olvastad már?

Hirdetés

Támogatott tartalom

Hirdetés

Receptverseny

MUM, de jó! Bosch Ünnepváró Receptverseny indul

Van egy ünnepi recepted, aminek az elkészítéséhez több konyhai eszközt is használsz? Minél izgalmasabb a folyamata, annál nagyobb az esélyed, hogy nyerj egy Bosch konyhai robotgépet a most induló receptversenyünkön, görgess, és nézd meg a részleteket!

Legújabb receptek

Dubaji csoki

A dubaji csoki most óriási őrület, úgyhogy muszáj volt kipróbálnunk, hogy valóban felér e a hírnevéhez.

Egyszerű francia hagymaleves

Csak a franciák olyan ügyesek és leleményesek, hogy az egyszerű vöröshagymából ízes, karakteres és komfortos levest tudjanak varázsolni. Szerencsére, az alábbi recept birtokában, ...

Céklaravioli

Hideg előétel céklából nagyszerű ricottás-parmezános-citromhéjas töltelékkel, pont olyan, mint a legjobb olasz ravioli, csak még színesebb, ízletesebb. Nagyszerű lisztmentes ünnepi ...

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...