Ezeket a puha, izgő-mozgó-rezgő-tortákat nézzétek - de mitől ilyen eszméletlen ruganyosak?

Hú, annyira jól néz ki ez a rezgő-izgő-mozgó ruganyos piskótaszelet, hogy azóta erre vágyunk, hogy láttuk. De mitől ilyen?

A sütit New Yorkban tehetjük magunkévá, méghozzá a KEKI Modern Cakes nevezetű cukrászdában, ahol csupa organikus, tiszta alapanyagokat (tojást, tejterméket) használnak, fele annyi cukorral, mint ami egy átlagos amerikai piskótába kerül, és minden kézműves és szuperfriss - már a weboldaluk is magáért beszél.

A csodás rezgő piskótákat amúgy a tajvani piskótareceptek ihlették: egy tálca süteményhez 48-54 (!), ámis farmokról (!) származó organikus tojást használnak el, a gyönyörű kemény hófehér tojáshabot belekeverik a tésztába, belesimítják egy hatalmas tepsibe, megsütik, és kész is a habkönnyű, puha, szájban olvadó rezgő-mozgó piskóta. Szép nagy darabokra vágják, egyedi pecsétet is kapnak, és kész is!

NÉZZÉTEK, hogy készül:

Van sima, epres, de túrótorta vagy akár matchatorta is. Irány New York!

Ezeket olvastad már?

Legújabb receptek

Címlapról ajánljuk

További cikkek

A Lindt sem akar lemaradni: ennyiért adja dubaji csokiját

Az internetsztár dubaji csokit lassan senkinek sem kell bemutatnunk, hiszen ez az a közel-keleti édesség, ami nálunk is egyre keresettebb. A hazai cukrászdák is igyekeznek felvenni a versenyt az édességgyártókkal, sorra dobják piacra saját dubaji csokijukat. A Lindt is így tett, lássuk, mennyibe kerül a limitált kiadású csokoládé náluk!

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...