Vegán téma
Betekintés a magyar konyha kultúrába és történelembe
Menünkben fellelhető Tokaji bor, Tokaji ecet, tökmag, erdei medvehagyma, zeller, magyar szarvasgomba & paprika
„Gyökerek & Levelek alatt”
- Grillezett zeller, magyar szarvasgomba, savanyított erdei medvehagyma éstökmag
- Cékla, gombák, sült fokhagyma ésvirágok roppanós levélkével
- Sárgacékla és hagymadzsem savanyított bodzával, Tokaji furmint, paprika ésmustármag
- Körte petrezselyem olajban konfitálva, petrezselyemszárral
- Pirított póréhagyma, fekete bors éssavanyított citrom
- Roppanós „gyökér” éscsicsókapüré
- Dió” és gombazselé
- Tokaji ecet gyöngyök éssavanyított répák
- Mártás
- Petrezselyemkrém
- Grillezett zellermártás dióval ésmagyar szarvasgomba
- Bresse- i csirke és tenger gyümölcsei
”Magyar téli erdő”
- Grillezett csirkecomb, szárny ésbelsőségek
- Homár, fűszerek éserdei gombák
- Csirkemell mozaik ropogós csirkebőrrel, csirkezsír ésroppanós „tölgyfalevélkék”
- Folyami rák paprikával, petrezselyem krém éshomárhab
Köretek
- Sárgacékla & hagymadzsem
- savanyított gyökérzöldségekkel, Kisasszondi sajtmártás ésmagyar szarvasgomba
”Tartlet virág”
- Marinált zöldborsó savanyított citrommal ésmangalica sonka éscsicsókapüré
- Céklazselé meggyecettel, sült kacsamáj észöldalma, mustár- és tökmag, sóskavirág
Mártás
Csirke jus grillezett csirkecombbal, Tokaji furmint és aszú, fekete bors, savanyított fenyő és barnított vaj
Kövesd élőben a gasztronómia Forma-1-es versenyét, a Bocuse d'Or szakácsversenyt!
Ezeket olvastad már?
Élőben is követheted a gasztronómia Forma-1-es versenyét
A Bocuse d'Or nemzetközi szakácsverseny keddi lyoni döntőjét interneten is követheted, ha nem utazol ki szurkolni Széll Tamásnak és magyar csapatának.
NosaltyNyerjen a magyar csapat plakátja, klikkelj Széll Tamásra!
Amióta magyarok versenyeznek a Bocuse d’Or-on, mindig miénk lett a legjobb plakát díja, legyen ez így idén is! Segítsük együtt győzelemre a magyar csapat versenyplakátját!
Nosalty"Olyan, mint egy festmény: nem lehet befejezni, csak abbahagyni"
Már két hét sincs háta a Bocuse d'Or lyoni döntőjéig. Széll Tamás és csapata az utolsó interjún sok érdekességbe avattak be minket a közelgő versenyről.
DacotaIntim videóban mutatja meg a magyar sztárséf, hogyan készül a...
Hangulatos és intim kisfilmben mutatkozik be a világnak Széll Tamás, a Bocuse d’Or szakácsverseny magyar indulója.
Hering András