Ezeket eszik az idei tanévben a miskolci iskolások

Mintegy 300 millió forintból kialakított új főzőkonyhát adtak át Miskolcon.

A GasztVitál Csoport tájékoztatása szerint a Diósgyőr-Vasgyári Szakképző Iskolában újonnan kialakított főzőkonyha egy régi, teljesen felújított épületben kapott helyet. A tanévkezdéstől 8 ezer miskolci diák számára készül itt az étel a legkorszerűbb konyhatechnológiával. A menün szerepel majd húsleves és grízes tészta is:

Húsleves és grízes tészta

A fotó tanúsága szerint a miskolci diákok kiadós ebédet kapnak. A borsodi megyeszékhelyen a GasztVitál Csoport által épített menza maximálisan napi tízezer embert is képes kiszolgálni - írja az MTI.

A GasztVitál Csoport 2017 áprilisában vette át Miskolcon a közétkeztetési feladatokat.

Ezeket olvastad már?

Legújabb receptek

Aranyló tyúkhúsleves

Mi az? Aranyló, illatos, és minden gondra megoldás. Bizony, egy melengető tyúkhúsleves! Az ünnepekre való tekintettel most hoztunk nektek pár egyszerű ötletet, amivel még ízletesebbé ...

Legegyszerűbb franciasaláta

A leggazdagabb majonézes saláta, ami a kis és nagy napokat is különlegessé képes tenni: az alábbi klasszikus franciasaláta-receptet bármikor elkészíthetjük. Nem akar flancolni, de nem is ...

Címlapról ajánljuk

Ismerd meg a bottargát, és azt is elmondjuk, hogy használd...

A bottarga egy különleges gasztronómiai alapanyag, amelyet gyakran neveznek a "tenger aranyának". Azok számára, akik még nem találkoztak vele, a bottarga nem más, mint sózott és szárított halikra, amely különleges ízvilágával azonnal magával ragadja az ínyenceket. Ezt a mediterrán kincset évezredek óta fogyasztják, és ma is nagy becsben tartják a kulináris világban.

Hering András

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...