Ezeket a bonbonokat élmény elkészíteni, ajándékozni és megkóstolni is

Bár a Karácsony még egy picit odébb van, ahhoz sosincs túl korán, hogy elkezdjünk a szeretteinknek szánt ajándékokon gondolkodni.

A lehetőségek sora ma már szinte végtelen, a képzeletünknek csak a pénztárcánk szabhat határt. Sokszor mégsem könnyű a választás, mert a szemünk előtt mindig ott lebeg a bizonytalanság, hogy a barátnőnek nem tetszik majd az ajándékba szánt pulcsi, hogy apu olvasta már a kiválasztott könyvet, az unokahúginál pedig lejárt lemez, amiért fél évvel ezelőtt még rajongott. Szerencsére vannak olyan ötletek is, amikkel nem lehet melléfogni!Ilyenek az élmény alapú ajándékok, azon belül is a kézműves tanfolyamok.

Ezeken a programokon egy szakértő vezető útmutatásait követve, saját kezűleg készíthetünk el olyan dolgokat, amikről nem is gondoltuk volna, hogy képesek vagyunk. A manapság egyre népszerűbb foglalkozások közül is az egyik legizgalmasabb a bonbon vagy csokoládé készítés, amivel garantált a siker. Hogy miért? Mert a csokoládé egy azon ritka dolgok közül, amit az emberek 99 százaléka szeret. Legyen fiatal vagy idős, nő vagy férfi, mindenkinek melegséggel tölti el a szívét, ha meghallja a csokoládé szót.

De mitől lesz igazán finom a bonbon? A kiváló alapanyagok, a magas minőségű belga csokoládék és a gondosan elvégzett lépések mellett a legfontosabb a szeretet, amit a bonbon készítő tanfolyamon te magad beletehetsz ezekbe az apró finomságokba. Ebben nyújthat Neked segítséget Gulyás Gyöngyvér, a Lady Lavender Csokoládé Manufaktúra alapítója, aki több mint 5 év szakmai tapasztalattal a háta mögött tart elsöprő sikerű csokoládé és bonbon készítő tanfolyamokat. Gyöngyi vezetésével egy igazán izgalmas, interaktív tanfolyamon nyerhettek betekintést a bonbon készítés történetébe. A szórakoztató érdekességek mellett az alapanyagokról is sokat tanulhattok, emellett pedig hasznos tippeket, tanácsokat kaphattok, hogy a tanfolyamon megszerzett tudást otthon is kamatoztathassátok. Ráadásul a résztvevők korlátlanul kóstolhatnak a tanfolyam időtartama alatt! Kell ennél több?

Kell! Nekünk is meg kellett kóstolnunk a csokoládékat!

Bonbonkészítő tanfolyamon sajnos nem volt alkalmunk és időnk részt venni, de Lady Lavender csokoládéiból kaphattunk egy kis kóstolót. A bonbonokból nekünk a aszalt szilvás lett a nagy kedvencünk, de egészen különleges ízvilágú a gorgonzolás sajtkrémmel töltött bonbon is. Még sosem kóstoltunk hasonlót, de tetszett, hogy a gorgonzola sós íze a csoki édességével találkozik. A keleties ízek kedvelőinek a masala chai fűszeres tejcsokoládét ajánljuk!

Akár saját kezűleg készített bonbont teszel a fa alá, akár ajándékba adod a bonbon készítő tanfolyamot, mindenképpen nagy örömet szerzel a szeretteidnek, hiszen csokit enni és készíteni is hatalmas élmény.

További infókért és kuponokért keresd felLady Lavenderhonlapját. A csokoládékészítőket követheted a Facebookon is.

Ezeket olvastad már?

Legújabb receptek

Csülök sörben sülve

A sörben sült csülök fejedelmi fogás, ráadásul jó kiadós is. Érdemes egy nappal a sütés előtt bepácolni a húst, hogy az ízek jól átjárják és finom szaftos, omlós legyen. Ameddig ...

Mákos-málnás vaníliás mousse torta

Sütésben gyakorlott, tapasztaltabb embereknek ajánlom a torta elkészítését. Sok apró részből áll, ami külön odafigyelést igényel. Fontos a megfelelő dermesztés, pihentetés. Megéri ...

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...