Ezeken a helyeken osztanak ingyen meggyet a napokban

Ingyenes kóstoltatással népszerűsítik a meggyet június 23-a és június 26-a között. A gyümölcsosztásban 10 balatoni és 9 bács-kiskun megyei település vesz részt. 

Csaknem 5 tonna hazai termesztésű meggyet osztanak szét a következő napokban Magyarország több településén, ráadásul ingyen - derül ki a 24.hu cikkéből. Az ingyenes kóstoltatás célja a nyári gyümölcs népszerűsítése, hiszen a meggy nem csak finom, de rengeteg pozitív élettani hatása is van, serkenti a szívműködést, tisztítja az ereket, segít az alvászavarok leküzdésében, ráadásul ez az egyik legerősebb természetes vírusirtó.
A Fruitmarketing Kft. koordinálásával június 23. és június 26. között két szövetkezet termelői biztosítják a tetemes mennyiségű gyümölcs elosztását. A kedd reggeltől csütörtök délutánig tartó akcióban tíz balatoni és 9 bács-kiskun megyei településen teszik lehetővé a magyar termés kipróbálását.

Meggyhabos brownie

Kedvenc sütim a brownie, mert nagyon gyorsan összeállítható, és ráadásul finom is. Meggyszezon idején friss meggykrémmel a tetején igazán finom süti kerekedett belőle. 

Meggyes piskóta

A szuperegyszerűség jegyében készült ez a meggyes piskóta. Persze, akkor lenne az igazi, ha már nyár lenne és a meggymagozástól piros kezekkel majszolhatnánk a süteményt...

Íme a meggyosztás és a kóstolás helyszínei:

2020.06.25-én csütörtökön:

2020.06.24-én szerdán:

2020.06.23-án kedden:

Ez is érdekelhet:

09:00-10:00-ig Kecel, Fő tér

Legújabb receptek

Aranyló tyúkhúsleves

Mi az? Aranyló, illatos, és minden gondra megoldás. Bizony, egy melengető tyúkhúsleves! Az ünnepekre való tekintettel most hoztunk nektek pár egyszerű ötletet, amivel még ízletesebbé ...

Legegyszerűbb franciasaláta

A leggazdagabb majonézes saláta, ami a kis és nagy napokat is különlegessé képes tenni: az alábbi klasszikus franciasaláta-receptet bármikor elkészíthetjük. Nem akar flancolni, de nem is ...

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...