Ezeken a fővárosi piacokon már eltörölték az idősek korlátozását

Eltörölték több budapesti piacon is a 65 év felettiek védelmében született vásárlási korlátozásokat – mostantól mindenkinek szabad a vásárlás!

A napokban több budapesti piac is megszüntette az időseknek, azaz a 65 év felettieknek fenntartott vásárlási idősávot – írja a Startlap. A piacokat az arc eltakarása és a másfél méteres távolságtartás betartása mellett bárki látogathatja az új nyitvatartási időben.

1. Újpalotai Vásárcsarnok és Piac:

Hétfő: 7 – 15 óraKedd – szerda: 7 – 17 óraCsütörtök – péntek: 6 – 18 óraSzombat: 6 – 14 óra

2. Wesselényi utcai Vásárcsarnok és Piac:

Hétfő: ZÁRVAKedd – szerda: 7 – 16 óraCsütörtök: 6 – 16 óraPéntek: 6 – 17 óraSzombat: 6 – 14 óra

3. Újpesti vásárcsarnok

június 8-ától megszüntetik az idősávot. A piac hétfőtől-péntekig 6-18 óráig, szombaton és vasárnap 6-14 óráig tart nyitva.

4. Bosnyák téri vásárcsarnok

Június 6-án feloldották a korlátozásokat, bárki látogathatja nyitvatartási időben.

5. Hunyadi téri piac

Itt szintén június 6-ától nyitvatartási időben bármikor, bárki vásárolhat.

6. XV. kerületi piacok

Június 8-án, hétfőn megszűnt a 65 év felettiek számára fenntartott vásárlási idősáv.

Ezeket láttad?

Ezeket olvastad már?

Legújabb receptek

Aranyló tyúkhúsleves

Mi az? Aranyló, illatos, és minden gondra megoldás. Bizony, egy melengető tyúkhúsleves! Az ünnepekre való tekintettel most hoztunk nektek pár egyszerű ötletet, amivel még ízletesebbé ...

Legegyszerűbb franciasaláta

A leggazdagabb majonézes saláta, ami a kis és nagy napokat is különlegessé képes tenni: az alábbi klasszikus franciasaláta-receptet bármikor elkészíthetjük. Nem akar flancolni, de nem is ...

Címlapról ajánljuk

Ismerd meg a bottargát, és azt is elmondjuk, hogy használd...

A bottarga egy különleges gasztronómiai alapanyag, amelyet gyakran neveznek a "tenger aranyának". Azok számára, akik még nem találkoztak vele, a bottarga nem más, mint sózott és szárított halikra, amely különleges ízvilágával azonnal magával ragadja az ínyenceket. Ezt a mediterrán kincset évezredek óta fogyasztják, és ma is nagy becsben tartják a kulináris világban.

Hering András

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...