Ez a világ legjobb folpack-helyettesítője - de tényleg csodás, nézzétek!

A folpack és az alufólia hiába baromi hasznos találmányok a konyhában, azért nem épp a természet barátai. Itt lehet a megoldás - nekünk nagyon tetszik!

Ugye nálad is van otthon folpack vagy alufólia? Tuti. Megértjük, ember legyen a talpán, aki "pusztán" környezetvédelmi okokból letesz használatáról - mert tényleg hasznos, nincs vita.

Viszont a folpack az egészségre káros anyagokat is kibocsát, ha étellel érintkezik, plusz szemetet termel, és csak Amerikában vannak specifikus folpack-újrahasznosító központok - meséli a videó.A bee's wrap egy természetes megoldás erre:

1. méhviaszból, gyantából és textilből készül

2. rátapad a becsomagolandó ételre, pusztán a kéz melegétől

3. mosható szappannal, hideg vízben, így nincs több szeméttermelés

4. szuper megoldás snackek, gyümölcsök, zöldségek, sajtok, szendvicsek csomagolásához

Mit gondoltok? Mi nem igazán találtunk benne kivetnivalót, és pont azért, mert mosható, minden kételyt eloszlatott. Szuper, imádjuk!Honlap itt - a videóban egy ausztrál termék látható, ára 2ezer és 11ezer forint között mozog, mérettől függően.

Jó hír! Magyar webshopokban is elérhető, mi itt meg itt találtunk rá!

Reméljük, hamarosan természetes lesz mindenkinek, hogy előre gondolkodva kíméli környezetét, és hosszú távon még anyagilag is jobban jár.

Ezeket olvastad már?

Hirdetés

Támogatott tartalom

Legújabb receptek

Aranyló tyúkhúsleves

Mi az? Aranyló, illatos, és minden gondra megoldás. Bizony, egy melengető tyúkhúsleves! Az ünnepekre való tekintettel most hoztunk nektek pár egyszerű ötletet, amivel még ízletesebbé ...

Legegyszerűbb franciasaláta

A leggazdagabb majonézes saláta, ami a kis és nagy napokat is különlegessé képes tenni: az alábbi klasszikus franciasaláta-receptet bármikor elkészíthetjük. Nem akar flancolni, de nem is ...

Címlapról ajánljuk

Ismerd meg a bottargát, és azt is elmondjuk, hogy használd...

A bottarga egy különleges gasztronómiai alapanyag, amelyet gyakran neveznek a "tenger aranyának". Azok számára, akik még nem találkoztak vele, a bottarga nem más, mint sózott és szárított halikra, amely különleges ízvilágával azonnal magával ragadja az ínyenceket. Ezt a mediterrán kincset évezredek óta fogyasztják, és ma is nagy becsben tartják a kulináris világban.

Hering András

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...