Ez történik, ha víz nélkül főzöl tésztát

Konyhai balesetek néha mindenkivel előfordulnak, de egy tésztafőzést így elrontani...

Egy kicsit nagy kalamajkát okozott három amerikai cserediák az olaszországi Firenzében. A 20 éves fiatalok eltervezték, hogy összeütnek egy finom olaszos vacsorát, ezért tésztát vásároltak a boltban, és felrakták a tűzhelyre. Egy dolgot azonban elfelejtettek: vizet rakni a tészta alá. Meg is lett az eredménye...

Kis idő múlva a tészta lángra kapott, olyannyira, hogy végül a tűzoltókat is ki kellett hívni az esethez.

Ezt a 12 gyakori tésztafőzési hibát többé nem követheted el!

Tésztafőzés ától-cettig - ha ezeket a nagyon egyszerű szabályokat követed, mindig tökéletesre főzheted, és megfelelő szósszal tálalhatod a tésztát!

A három lány konyhai bénázása az olaszok figyelmét is felkeltette. Többek szerint jobban tennék, ha inkább visszamennének az Egyesült Államokba hamburgert és sült krumplit enni.Fabio Picchi firenzei séf kedvesebb volt a lányokkal. Felajánlotta nekik, hogy részt vehetnek a főzőkurzusán, ahol bevezeti őket az olasz konyha rejtelmeibe.

Tökéletes tésztaételek ebédre:

Ezeket olvastad már?

Ezeket olvastad már?

19 rakott tészta közkívánatra

A rakott tészták népszerűsége szélmalomharcot vív a rakott egytálételekével. Tökéletesen megértjük, hiszen mind gyors, pénztárcakímélő, sőt, a szánk íze szerint variálható!

Nosalty

via Munchies

Hirdetés

Támogatott tartalom

Mirage étterem – Ahol a fővárosi minőség a vidékkel találkozik

A két éve felújításon átesett Mirage egy stílusos, mégis kellemes hangulatú étterem, a környék egyik legkiemelkedőbb vendéglátóhelye. A fürdőkomplexum vonzásában elhelyezkedő Mirage a Hotel Délibáb szálloda éttermeként nagyszabású célt tűzött ki maga elé: amellett, hogy ők a régió egyetlen széles választékú steak house-a, leendő degusztációs menüjükkel a fine dining iránt érdeklődő réteget is szeretnék magukhoz vonzani. Mint mondták, ez a 10 fogásos menü és a marhahúsuk az, ami valóban tükrözi azt a minőséget, amit ők képviselni akarnak a környéken és a hazai gasztronómiában egyaránt.

Címlapról ajánljuk

További cikkek