Dinara Kasko ukrán cukrász kreációiban mesterien ötvözi a geometriai formákat és a kreatív építészeti megoldásokat. Teljesen egyedi struktúrában, olyan látásmóddal közelíti meg alkotásait, mintha azok épületek lennének. “Még nagyon sok megvalósítandó ötletem van, és a kísérletező kedvem töretlen. Nem akarok másokat utánozni, újat szeretnék alkotni” – nyilatkozta a fiatal hölgy a So Good Magazinnak. Elképzeléseit valóra váltja, ebben biztosak lehetünk. Az egyetlen kérdés csak az, hogyan vághatunk bele desszertvillánkkal egy ilyen gyönyörűségbe?
Cukrászat vagy építészet? Döntsd el Te!
Ezeket olvastad már?
Ha ezt most megnézed, többet biztosan nem eszel gumicukrot
Nem csak a gyerekek, de sok felnőtt kedvenc édes, nyúlós-rágós öröme a gumicukorka. Ha te is közéjük tartozol, és akarsz még valaha enni belőle, most hagyd abba az olvasást.
NosaltyBámulatos tálalóeszközökkel mutatkoztak be a fiatal hazai tervezők
Vezető magyar séfekkel együttműködve hoztak létre természeti jelenségek által inspirált tálalóeszközöket a Moholy-Nagy Művészeti Egyetem (MOME) kerámiatervező hallgatói.
Hering AndrásNa így még nem láttad kedvenc termékeid csomagolását
Az örök fogyókúrázók szinte már kapásból rávágják, melyik étel és ital hány kalóriát tartalmaz, sokaknak azonban örök rejtély, hogy egy dobozos kóla például mennyivel ér fel.
Hering AndrásIlyen egy életre kelt konyhai boltocska
Ugye te is otthonosabban éreznéd magad egy olyan üzletben, ahol nem csak egymás mellett sorakoznak a polcokon a konyhai kiegészítők, hanem a szemed előtt életre is kelnek?
Hering András