Ez a nő 15 évig csak macaronokat sütött, ez az eredmény

Ez a nő a macaronok megszállottja, 15 évig foglalkozott velük és gyakorolta a sütésüket, hogy elmondhassa, most már valóban ért hozzá.

Az köztudott, hogy macaronokat sütni nem egyszerű feladat - és nem is olcsó, mivel mandulaliszt kell hozzá. Ez a nő pont abban látta meg a fantáziát, hogy bonyolultak, aprólékos, pepecselős munkát igényelnek, és időbe telik, míg azt mondhatod, tudsz macaront sütni. Neki is időbe telt. 15 évbe - írja a boredpanda. Így sikerült:

Szakértő szemek a macarontorony mellett
Gyönyörű ez az eperdíszítés!

Tudtad?

A macaron (vagy makaron) tojásfehérje, porcukor, kristálycukor, mandulaliszt vagy őrölt mandula és ételszínezék felhasználásával készülő édes sütemény. A két korongot általában vajas krémmel ragasztják össze.Velence környékén kezdett kialakulni a 14–15. században, később Franciaországban vált ismertté, és mára az egyik legjellegzetesebb francia édesség lett.

Hát ez tényleg aprólékos!

Nézzétek meg ugyanezt videón is, eszünk megáll:

Ezeket olvastad már?

Legújabb receptek

Dubaji csoki

A dubaji csoki most óriási őrület, úgyhogy muszáj volt kipróbálnunk, hogy valóban felér e a hírnevéhez.

Egyszerű francia hagymaleves

Csak a franciák olyan ügyesek és leleményesek, hogy az egyszerű vöröshagymából ízes, karakteres és komfortos levest tudjanak varázsolni. Szerencsére, az alábbi recept birtokában, ...

Céklaravioli

Hideg előétel céklából nagyszerű ricottás-parmezános-citromhéjas töltelékkel, pont olyan, mint a legjobb olasz ravioli, csak még színesebb, ízletesebb. Nagyszerű lisztmentes ünnepi ...

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...