Ez a lány 68 kilót fogyott, miután rájött, hogy nem fér bele a székbe

Az orvosai felvilágosították, hogy ez már régen nem a kinézetéről szól, hanem az egészségéről.

A 26 éves lány 133 kilót nyomott, amikor már egy székbe sem tudott rendesen beleülni. Ekkor döntötte el, hogy változtatnia kell. Emellett az orvosai is figyelmeztették, hogy már a cukorbetegség előtti tüneteket produkálja, és vélhetően az egekben van a koleszterinszintje is. Így nem csak azért kellett fogynia, hogy csinosabb legyen, hanem az egészségéért is.

Danielle végül megfogadta, hogy változtat az életén, és amilyen gyorsan csak lehet, leadja a feleslegét. Kezdésnek letöltött egy applikációt, amivel nyomon tudta követni a bevitt kalóriamennyiségét, emellett pedig elkezdett sportolni, persze csak fokozatosan.

„Már gyerekkoromtól kezdve túlsúlyos voltam, a főiskola alatt pedig rövid idő alatt még többet híztam. Soha nem törődtem a kalóriákkal, akár két órán keresztül is hajlamos voltam reggelizni, miközben egy normál adag háromszorosát fogyasztottam el" – mondta egy interjúban.

Daniella mára sokkal tudatosabban étkezik. Reggel 8 és este 6 között eszik csak, ezalatt pedig csak két alkalommal fogyaszt nagyobb mennyiségű kalóriát, a többi esetben kisebb köztes táplálkozásról van szó.

Reggelire általában zabot és egy banánt választ, ebédre pedig 8 tojásból készít rántottát magának.

Azért hozzá kell tenni, hogy Danielle túl gyorsan fogyott le, hiszen 10 hónap alatt 20 ruhaméretet dobott le magáról, ez pedig nem éppen a legegészségesebb.

Ha te is belevágnál az életmódváltásba, kérd ki az orvosod véleményét előtte, hogy hosszú távon ésegészségesen szabadulj meg a kilóktól.

Ezeket olvastad már?

Ezeket olvastad már?

címlapkép: walesonline.co.uk

via

Legújabb receptek

Aranyló tyúkhúsleves

Mi az? Aranyló, illatos, és minden gondra megoldás. Bizony, egy melengető tyúkhúsleves! Az ünnepekre való tekintettel most hoztunk nektek pár egyszerű ötletet, amivel még ízletesebbé ...

Legegyszerűbb franciasaláta

A leggazdagabb majonézes saláta, ami a kis és nagy napokat is különlegessé képes tenni: az alábbi klasszikus franciasaláta-receptet bármikor elkészíthetjük. Nem akar flancolni, de nem is ...

Címlapról ajánljuk

Ismerd meg a bottargát, és azt is elmondjuk, hogy használd...

A bottarga egy különleges gasztronómiai alapanyag, amelyet gyakran neveznek a "tenger aranyának". Azok számára, akik még nem találkoztak vele, a bottarga nem más, mint sózott és szárított halikra, amely különleges ízvilágával azonnal magával ragadja az ínyenceket. Ezt a mediterrán kincset évezredek óta fogyasztják, és ma is nagy becsben tartják a kulináris világban.

Hering András

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...