Kóborkutyának tettette magát, hogy ingyen mekit kunyizhasson - működött!

A kutya, aki elérte, amit akart - leleményesség és manipuláció ötös. És te mit tennél meg az ingyen kajáért?

Egy kutya, akiről valami olyan derült ki, amire gazdája sem számított. Bár így utólag azt mondhatjuk, teljesen megértjük. Mármint Princess-t, a kutyát.

Úgy fest, az ebek tanulékonysága nem csak az "ül", "fekszik" és "pacsi" vezényszavakra terjed ki, manipulálni, számítani is ugyanúgy tudnak, mint az emberek.

Az oklahomai Betsy arra lett figyelmes, hogy kutyája, Princess egy ideje rendszeresen fel-felszívódik éjszakára - kíváncsi lett, követte, és nem akármit talált.

A kutyát nem máshol, mint a McDonald's parkolójában kapta lencsevégre, amint magát szegény, kivert kóbor kutyának tettetve, bociszemekkel kuncsorgott az arrajáróknál némi leeső falatért. Konkrétan szokást csinált belőle.

Princess éppen sajnáltatja magát

"Ha látjátok a mekinél, légyszi ne etessétek a duci fejét, mert még csak nem is kóbor kutya. Az enyém. Szimplán csak potyázik, kihasználva az őt megsajnáló embereket" - írja a gazdi.

Betsy rajtaütött, Princess lelepleződött. Kérdés, hogy ezentúl hova fogja zárni éjszakára, hogy alaposan kifundált szokásával felhagyjon szegény pára. Mondjuk az vesse rá az első követ, aki nem tenne meg hasonlót némi ingyen mekiért, ha rájön az égő vágy.

És a leleplezés pillanata - szánalomfalat helyett kamera!

Ezeket olvastad már?

via

Legújabb receptek

Aranyló tyúkhúsleves

Mi az? Aranyló, illatos, és minden gondra megoldás. Bizony, egy melengető tyúkhúsleves! Az ünnepekre való tekintettel most hoztunk nektek pár egyszerű ötletet, amivel még ízletesebbé ...

Legegyszerűbb franciasaláta

A leggazdagabb majonézes saláta, ami a kis és nagy napokat is különlegessé képes tenni: az alábbi klasszikus franciasaláta-receptet bármikor elkészíthetjük. Nem akar flancolni, de nem is ...

Címlapról ajánljuk

Ismerd meg a bottargát, és azt is elmondjuk, hogy használd...

A bottarga egy különleges gasztronómiai alapanyag, amelyet gyakran neveznek a "tenger aranyának". Azok számára, akik még nem találkoztak vele, a bottarga nem más, mint sózott és szárított halikra, amely különleges ízvilágával azonnal magával ragadja az ínyenceket. Ezt a mediterrán kincset évezredek óta fogyasztják, és ma is nagy becsben tartják a kulináris világban.

Hering András

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...