Ez a kutya eltökélten utálja a brokkolit és imádja a sajtot, nézd!

 A zöldségekkel hadilábon állók mély egyetértésben bólogatnak majd erre a videóra - hát még azok, akiknek hasonló habitusú a kutyájuk...

Zöldségektől ilyen szinten elhatárolódó kutyát még nem láttál - konkrétan rázza a fejét a brokkolira, míg a sajtszeleteket zokszó nélkül nyeli le. Hányan érezzük át a választását?

Mindenesetre ideteszünk nektek néhány sajtos illetve zöldséges receptet, hogy könnyebb legyen dönteni:

Receptajánló sajttal:

Krémesen lágy sajtos tészta

Tegnap valami ínycsiklandó tésztát kívántam, ami nagyon szószos, nagyon krémes és nagyon lágy… így született meg ennek a duplán sajtos tésztának a receptje. A hús ezúttal a ...

Sajtos muffin

Pogácsa helyett... Ha valami hasonló ízre vágyunk, de nincs sok időnk pepecselni a pogácsák készítésével. Ausztrál barátnőmtől ajándékba kapott Muffin Bible c. receptes ...

Sajtos csirke

Ez egy egyszerű, könnyen elkészíthető, nagy konyhai jártasságot nem igénylő étel. Elrontani lehetetlen. Egyszóval biztos siker. Tetszés szerint variálhatjuk benne a sajtokat, ...

Receptajánló zöldséggel:

Cobb saláta

A már  világszerte egyre ismertebb Cobb salátát Bob Cobb, a Los Angeles-i Brown Derby étteremlánc tulajdonosa, találta fel 1937-ben. A történet szerint egy híres, késő esti vendégének ...

Szóval itt van a kutya, muszáj megnéznetek:

Ezeket olvastad már?

Hirdetés

Támogatott tartalom

Legújabb receptek

Aranyló tyúkhúsleves

Mi az? Aranyló, illatos, és minden gondra megoldás. Bizony, egy melengető tyúkhúsleves! Az ünnepekre való tekintettel most hoztunk nektek pár egyszerű ötletet, amivel még ízletesebbé ...

Legegyszerűbb franciasaláta

A leggazdagabb majonézes saláta, ami a kis és nagy napokat is különlegessé képes tenni: az alábbi klasszikus franciasaláta-receptet bármikor elkészíthetjük. Nem akar flancolni, de nem is ...

Címlapról ajánljuk

Ismerd meg a bottargát, és azt is elmondjuk, hogy használd...

A bottarga egy különleges gasztronómiai alapanyag, amelyet gyakran neveznek a "tenger aranyának". Azok számára, akik még nem találkoztak vele, a bottarga nem más, mint sózott és szárított halikra, amely különleges ízvilágával azonnal magával ragadja az ínyenceket. Ezt a mediterrán kincset évezredek óta fogyasztják, és ma is nagy becsben tartják a kulináris világban.

Hering András

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...