Ez az igazi kajapornó! "Pikáns" fotók "huncut" ételekről

Ezek a fotók egy kissé másképpen mutatják meg az ételeket. Itt semmi sem az, aminek látszik. Sokkal szexibb.     

Az Unsplash egy egészen különleges, ingyen felhasználható képekből álló gyűjtemény, amely arra specializálódott, hogy alapvetően tabunak számító témának "biztonságos és kreatív" módon mutasson be. A szex gyakori tárgya mindenféle diskurzusnak, és az Unpalsh képei úgy közelítik meg ezt a témát vizuálisan, hogy túllépnek a két legjellemzőbb ábrázolási hagyományon, az orvosi tárgyiasságon és a pornón.

Azokban az esetekben, amikor úgy kellene vizuálisan megjeleníteni a szexet, hogy az explicit megoldások helyett a játékosság kerüljön előtérbe, jó szolgálatot tehetnek az Unporn kollekció képei.

Jelenleg különböző alkotók 77 képet töltöttek fel az oldalra. A képeket több, mint 64 ezerszer töltötték le, és többek között az Elle, a Playboy, a Women’s Health, a GQ, és a Newsweek is használta őket.

via It's Nice That

Ezt olvastad az ízHUSZÁR magazinon?

Ebben a hihetetlen konyhában átvették az uralmat a robotok!

Legújabb receptek

Aranyló tyúkhúsleves

Mi az? Aranyló, illatos, és minden gondra megoldás. Bizony, egy melengető tyúkhúsleves! Az ünnepekre való tekintettel most hoztunk nektek pár egyszerű ötletet, amivel még ízletesebbé ...

Legegyszerűbb franciasaláta

A leggazdagabb majonézes saláta, ami a kis és nagy napokat is különlegessé képes tenni: az alábbi klasszikus franciasaláta-receptet bármikor elkészíthetjük. Nem akar flancolni, de nem is ...

Címlapról ajánljuk

Ismerd meg a bottargát, és azt is elmondjuk, hogy használd...

A bottarga egy különleges gasztronómiai alapanyag, amelyet gyakran neveznek a "tenger aranyának". Azok számára, akik még nem találkoztak vele, a bottarga nem más, mint sózott és szárított halikra, amely különleges ízvilágával azonnal magával ragadja az ínyenceket. Ezt a mediterrán kincset évezredek óta fogyasztják, és ma is nagy becsben tartják a kulináris világban.

Hering András

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...