Ez a gyönyörű modell 64 éves, és ezt eszi - csak semmi koplalás

Amerika egyik híres, évtizedek óta aktív topmodellje, Christes Brinkely 64 éves, és úgy néz ki, mint egy 30 éves. De vajon mit eszik?

Christie Brinkley, amerikai modell, 1979-es debütálása után most, majdnem 4 évtizeddel később pózolt a magazinnak - a hölgy '54-ben született, azaz 64 éves. Döbbenet.

Aki nem tudná, a Sports Illustrated egy 1954-ben alapított sportmárka és magazin, aminek weboldalán csodás modell hölgyeket nézegethetünk fürdőruhában, amikor csak akarunk - igen, ez az az oldal, aminek fotósorozata után után Palvin Barbi megkapta, hogy ő bizony kövér.

Szeretnénk így kinézni 64 évesen

Ezt láttad már?

6 étkezési szokás, amitől a japán nők vékonyak maradnak

Na de hogy csinálja?

Először is Christie már rééééég nem fogyózik. Rájött ugyanis a dietetikusok aranyszabályára ő is: az egyetlen valóban hatékony, hosszú távon értelmes diéta nem más, mint a kiegyensúlyozott étrend. Próbált mindenféle módszert annak idején, volt itt léböjtkúra, evett egy ideig kizárólag egyféle ételt, vagy minden étkezés előtt egy grapefruitot.

A bevált napindítás

Ezt a trükköt az Instagramról szívta magába - meleg, citromos vizet iszik ébredés után, szigorúan a reggeli kávét megelőzően. De nem áll meg itt, picit megspékeli az itókáját cayenne borssal és Manuka mézzel is.

Mi is írtunk erről, itt:

A reggeli citromos víz tényleg segít a fogyásban?

Reggeli

Reggelire feketeribizlivel, áfonyával, málnával, papayával, chiamaggal és dióval készült juhtejes zabkását fogyaszt. Ha úgy érzi, több fehérjére vágyik reggel, tojásfehérjéből készült rántottát választ némi gombával és spenóttal. És természetesen az avokádós pirítósnak is nagy rajongója .

Rugalmas vegánság

Rugalmas vegánnak tartja magát, húshoz nem nyúlt 12 éves kora óta, de ahogy ő mondja, az olasz mozzarella és tésztafélék vagy egy csodás francia camembertsajtos szendvics csábítása miatt teljesen sosem tudna állati eredetű finomságok nélkül, vegán módra élni.

Ebéd

Ebédre nem eszik sokat, általában salátát választ valamiféle gabonával, hüvelyessel megspékelve.

Csodás alak, gyönyörű arc

Uzsonna

Juice-t iszik: kale (Amerika imádott fodros kele) kerül bele, továbbá narancslé, limelé, avokádó, valamint egy házi mix, ami tökmagból, himalájai sóból, dióból, brazil dióból, napraforgómagból és mazsolából áll. Ha nassolna valamit még vacsora előtt, mogyoróvajas almára voksol (!).

Vacsora

Szuper színes vacsorával zárja a napját.

"Kedvencem a barnarizs lencsével, grillezett sárga és piros kaliforniai paprikával, édesköménnyel, édesburgonyával, salátával. Használjunk minél több színt a tányérunkon is."

Az étel mellé pedig vörösbort fogyaszt, mert elmondása szerint ez az, ami nem zavarja a nyugodt alvásban.

Ami étkezését igazán hatékonnyá, egészségessé teszi, az hogy mindenből eszik, de mértékkel. A lényeg az egyensúly.

Ja, és még egy mánia: minden napra jut egy kevés kedvenc nyers, vegán csokijából.

Ezeket olvastad már?

via foodenvy

Legújabb receptek

Aranyló tyúkhúsleves

Mi az? Aranyló, illatos, és minden gondra megoldás. Bizony, egy melengető tyúkhúsleves! Az ünnepekre való tekintettel most hoztunk nektek pár egyszerű ötletet, amivel még ízletesebbé ...

Legegyszerűbb franciasaláta

A leggazdagabb majonézes saláta, ami a kis és nagy napokat is különlegessé képes tenni: az alábbi klasszikus franciasaláta-receptet bármikor elkészíthetjük. Nem akar flancolni, de nem is ...

Címlapról ajánljuk

7 opció, ahonnan szilveszterre hidegtálat, kocsonyát vagy aprósütit rendelhetsz

A szilveszteri bulikat saját bevallása szerint senki nem szereti, de azért mindenki megy valahová. Ez is egy olyan nap, mint a többi, vélik sokan, de azért főznek lencsét, korhelylevest, és mindenkinek megvannak a kis babonái, amiktől szebb, jobb, boldogabb új évet remélnek. Ebben nem tudunk segíteni, de ha december 31-én vendégeket vártok, mutatjuk, honnan lehet rendelni aprósütit, hidegtálat, és hol találtok isteni kocsonyát, ha ahhoz van kedvetek.

Kormos Lili

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...