Szívszorító és varázslatos karácsonyi fotókat készít beteg gyerekekről ez a fotós

Egy fotós olyan gyerekekhez látogat el, akik kórházban töltik a karácsonyt. Megható képek és nagyon szép kezdeményezés Ausztráliából.

Karácsony közeledtével jobban figyelünk egymásra, és többet segítünk, mint az év más szakában. Ehhez az időszakhoz kötődik a The Heart Projekt is, ami 2016 óta visz egy kis fényt a kórházban karácsonyozó gyerekek életébe.

Az egész egy Melbourne-i kórházban kezdődött, ahol Karen Alsop fotós, a Heart projekt alapítója kórházban lábadozó gyerekeket fényképezett, és az utómunkálatok során mesebeli környezetet varázsolt köréjük.

Mivel a kezdeményezés rövid idő alatt nagy sikert aratott, ezért Ausztrália más kórházaiban, Új-Zélandon, Kanadában és az Egyesült Királyságban is fényképezett már a fotós. A gyerekek arca felderül, amikor meglátják a kész képeket, miközben a fotók által Alsop olyan érzelmi mélységeket is megél és átad, ami örök életre emléket állít a gyerekeknek és a családjaiknak:

"Némely család számára ezek voltak az utolsó fotók, mielőtt a gyerekük meghalt. Ez egy olyan érzelmi utazás, ami során szoros kapcsolat alakul ki a családokkal.”

via

Ezeket olvastad már?

Hirdetés

Támogatott tartalom

Elkészítettük a Bosch „MUM, de jó!” Ünnepváró Receptverseny első helyezettét,...

Lezárult a Bosch Ünnepváró Receptversenye, amire több, mint 140 recept érkezett. A három dobogós helyezés mellett egy különdíjat is kiosztottunk lelkes feltöltőink között. Az első helyet Judit69 nevű felhasználónk nyerte adventi kalácsával. A receptet a Bosch háziasszonyával, “Fűszeres” Bodrogi Eszterrel mi is elkészítettük, miközben leteszteltük a verseny főnyereményét, a Bosch MUM 5 konyhai gépet. A végeredmény egy szaftos, álompuha kalács lett, amely gyors finomság karácsonyra, mégis egyedi, ötletes és mutatós az ünnepi asztalon.

Hirdetés

Támogatott tartalom

Legújabb receptek

Aranyló tyúkhúsleves

Mi az? Aranyló, illatos, és minden gondra megoldás. Bizony, egy melengető tyúkhúsleves! Az ünnepekre való tekintettel most hoztunk nektek pár egyszerű ötletet, amivel még ízletesebbé ...

Legegyszerűbb franciasaláta

A leggazdagabb majonézes saláta, ami a kis és nagy napokat is különlegessé képes tenni: az alábbi klasszikus franciasaláta-receptet bármikor elkészíthetjük. Nem akar flancolni, de nem is ...

Címlapról ajánljuk

Ismerd meg a bottargát, és azt is elmondjuk, hogy használd...

A bottarga egy különleges gasztronómiai alapanyag, amelyet gyakran neveznek a "tenger aranyának". Azok számára, akik még nem találkoztak vele, a bottarga nem más, mint sózott és szárított halikra, amely különleges ízvilágával azonnal magával ragadja az ínyenceket. Ezt a mediterrán kincset évezredek óta fogyasztják, és ma is nagy becsben tartják a kulináris világban.

Hering András

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...