Ez a fotós belesett mások hűtőjébe, és amit ott talált, azt nekünk is megmutatja

Olivier Degorce francia fotós a kukkolásnak egy szokatlan formáját választotta - idegen emberek hűtőjébe lesett be.    

A legtöbben kétségtelenül szeretünk belesni mások életébe, este, ha nincsenek elhúzva a függönyök, kíváncsian pillantunk be mások életterébe. Olivier Degorce francia fotós a kukkolásnak egy egészen szokatlan formáját választotta. Fotósorozatot készített idegen emberek hűtőjének belsejéről.

A fotós a párizsi művészeti élet fontos alakja, aki zenészként is tevékenykedik. A 1990-es években rengeteg elektronikus bulin ott volt, és megtáncoltatta a közönséget. A hűtőfotókat is a legendás kilencvenes években, pontosabban 1993-ban kezdte el készíteni, végül egészen 2017-ig dolgozott a projekten, amikor is könyv formájában kiadta a képeket.

Patrick Frey, a kötet kiadója kiemelte az It's Nice That-nek, hogy ezeket a képeket gyorsan, feltehetően gyakran a hűtő tulaja nélkül készítette Olivier, általában egy hűtőről egyetlen egy fotót lőve.

Oldalpár a könyvből

A képek egy 15 éves intervallumban születtek, így nem csoda, ha Olivier egészen változatos analóg és digitális eszközöket használva hozta létre őket.

Az elegáns kiállítású könyv 42 euróért (13 ezer forint) meg is vásárolható ide kattintva.

A kötet borítója

Ezt olvastad az ízHUSZÁR magazinon?

Szabira megy a plasztik - júliusban a műanyagpalackok helyett a kulacsoké lesz a főszerep

Legújabb receptek

Aranyló tyúkhúsleves

Mi az? Aranyló, illatos, és minden gondra megoldás. Bizony, egy melengető tyúkhúsleves! Az ünnepekre való tekintettel most hoztunk nektek pár egyszerű ötletet, amivel még ízletesebbé ...

Legegyszerűbb franciasaláta

A leggazdagabb majonézes saláta, ami a kis és nagy napokat is különlegessé képes tenni: az alábbi klasszikus franciasaláta-receptet bármikor elkészíthetjük. Nem akar flancolni, de nem is ...

Címlapról ajánljuk

Ismerd meg a bottargát, és azt is elmondjuk, hogy használd...

A bottarga egy különleges gasztronómiai alapanyag, amelyet gyakran neveznek a "tenger aranyának". Azok számára, akik még nem találkoztak vele, a bottarga nem más, mint sózott és szárított halikra, amely különleges ízvilágával azonnal magával ragadja az ínyenceket. Ezt a mediterrán kincset évezredek óta fogyasztják, és ma is nagy becsben tartják a kulináris világban.

Hering András

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...