Ez a fiú még csak 12 éves, de úgy kritizálja az ételeket, mint a nagyok

Több mint 30 ezer követője van a világ talán legfiatalabb ételkritikusának. 

Luca Marcona még csak 12 éves, de úgy mond véleményt az ételekről, mint egy profi ételkritikus. Az olasz fiúnak már több, mint 30 ezer követője van az Instagramon. Talán azért is követik ennyien, mert fiatal kora ellenére Luca őszintén és kíméletlenül kritizálja az ételeket, amiket megkóstol.

Luca abban tér el a többi ételkritikustól, hogy egy sajátos pontrendszer szerint osztályozza az ételeket. A különleges pontozás 100-tól 1000-ig terjed. A brooklyni fiú 1000 körüli pontszámot általában pizzáknak ad, ami nem lehet véletlen, ha olasz származására gondolunk. Azt mondja, az egyik legjobb dolog, amit az életében kóstolt, az a nutellás pizza volt, amivel azért pár dolog tudna vetekedni.

Lucából egyébként a családja csinált sztárt. Amikor néhány éves volt, a család egyik barátja kiszúrta a fiú képességeit, és amikor Luca 9 éves lett, szülei videót készítettek róla, amit megosztottak az interneten. Luca ma már nemcsak New York ételeit kritizálja, hanem például a légitársaságoknál felszolgált fogásokat is, amikor éppen utazik. Ezek jelenleg a legnépszerűbb tartalmai.

Luca abban reménykedik, hogy közösségi oldalán hamarosan eléri a 100 ezer követőt, miután néhány videójának ennél is nagyobb a nézettsége. Bár érdekli a gasztronómia, és a családja is jól főz, Luca egy korábbi interjújában azt mondta, hogy inkább ügyvéd szeretne lenni.

Ezeket olvastad már?

via Today

címlapfotó: Instagram

Hirdetés

Támogatott tartalom

Hirdetés

Receptverseny

MUM, de jó! Bosch Ünnepváró Receptverseny indul

Van egy ünnepi recepted, aminek az elkészítéséhez több konyhai eszközt is használsz? Minél izgalmasabb a folyamata, annál nagyobb az esélyed, hogy nyerj egy Bosch konyhai robotgépet a most induló receptversenyünkön, görgess, és nézd meg a részleteket!

Legújabb receptek

3 napos mézeskalács-sajttorta

Egy igazi fűszeres karácsonyi finomság. A nevét azért kapta, mert a mézeskalácsok és a torta pihentetési ideje miatt 3 nap alatt készül el. Kóstoljátok meg! :)

Tejfölös-sajtos csirkecomb

A csirkecombot már előző este befűszerezhetjük, így az ízek jól átjárják a húst, másnap pedig csak a sütéssel kell majd foglalatoskodnunk. Én barna rizsből készült rizibizivel ...

Preckedli (diós linzer) cukorbetegeknek

Tálalás előtt szórjuk meg ízlés szerint poreritrittel, majd úgy kínáljuk. Száraz, hűvös helyen tárolva egy-két hétig is eláll, sőt minél tovább áll, annál finomabb, és omlósabb ...

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...