Ez a fitneszblogger megmutatta, hogy még az ő teste sem tökéletes

A fitneszedző zseniális fotókat közöl arról, milyen is valójában a teste, ha nem nyúl bele Photoshop-pal, vagy nem feszíti be az izmait. Meglepő!  

Valószínűleg te is úgy gondolod, hogy a fitneszbloggerek teste maga a tökély, és tuti egyetlen hibát sem találni rajta, még akkor sem, ha nagyítóval keresed. Erre próbál most rácáfolni Hayley Madigan, akit bevállalós képeinek köszönhetően már 164 ezer ember követ Instagramon.

A kezdetek

Hayley-t tinikorában rendszeresen kritizálták vékony testalkata miatt. Húszas éveiben úgy döntött, hogy változtat ezen, és belevág a testépítésbe: gyorsan függővé vált, rengeteget edzett (napi kétszer!), és alig evett valamit. Az önsanyargatása gyorsan egészségügyi problémákhoz vezetett, Hayley menstruációja pedig 3 évig (!) kimaradt. Végül egy szakítás döbbentette rá, hogy ez így nem mehet tovább, és nem folytathatja tovább ezt az életmódot.

Pozitívumok

Azért a hatalmas sport iránti szeretetnek pozitív hozományai is lettek, hiszen Hayley elvégezte az egyetemet, ami után tesitanárként tevékenykedett, majd megszerezte a személyi edző képesítést is.

A változás

Miután felszedett magára néhány kilót, újra helyreállt a testében és lelkében a rend. Természetesen az edzéseket nem hagyta abba, bár már nem napi kétszer tolja. Ma már sokkal fontosabb az egészsége, mint a szálkás izomzata, így az étkezésére is odafigyel, és végre tápláló ételeket eszik, rendszeresen. Fotóival szeretné felhívni a figyelmet arra, hogy nem csupán a csontsovány, kidolgozott, szálkás test lehet szép. Továbbá azt is kiemeli, hogy hiába edz valaki rendszeresen, akkor sem feltétlenül makulátlan a teste, és igenis lehetnek striái, bőrhibái. Ez van! És?

Ezeket olvastad már?

via

Legújabb receptek

Aranyló tyúkhúsleves

Mi az? Aranyló, illatos, és minden gondra megoldás. Bizony, egy melengető tyúkhúsleves! Az ünnepekre való tekintettel most hoztunk nektek pár egyszerű ötletet, amivel még ízletesebbé ...

Legegyszerűbb franciasaláta

A leggazdagabb majonézes saláta, ami a kis és nagy napokat is különlegessé képes tenni: az alábbi klasszikus franciasaláta-receptet bármikor elkészíthetjük. Nem akar flancolni, de nem is ...

Címlapról ajánljuk

Ismerd meg a bottargát, és azt is elmondjuk, hogy használd...

A bottarga egy különleges gasztronómiai alapanyag, amelyet gyakran neveznek a "tenger aranyának". Azok számára, akik még nem találkoztak vele, a bottarga nem más, mint sózott és szárított halikra, amely különleges ízvilágával azonnal magával ragadja az ínyenceket. Ezt a mediterrán kincset évezredek óta fogyasztják, és ma is nagy becsben tartják a kulináris világban.

Hering András

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...