Ez a fickó 13 perc alatt evett meg egy több mint 3 kilós, 4000 kalóriás reggelit

Egy brit versenyevő egy újabb rekordot döntött meg: 13 perc alatt fogyasztotta el ezt a brutális mennyiségű ételt.

Adam Moran, brit "versenyevő", a civilben személyi edző és a "Ki tudja megenni egy óra alatt a legtöbb Bic Mac-et?" kihívás brit bajnoka, illetve a 2015-ös Yorkshire Pudding-evő Világbajnokság győztese egy újabb őrült kihívásba ugrott bele. Az angliai Nottinghamshire-ben található Shepherd's Place Farm éttermének 3,7 kilós, 4000 kcal energiatartalmú, Terminator 2 fantázianévre hallgató reggelijének veselkedett neki - nem titkolva rekorddöntési szándékát.

Adam Moran és a Terminator 2

A Terminator 2 reggeli a klasszikus angol reggeli alapjain nyugszik - extrém mennyiségekkel. Tartalma:

  • 8 db kolbász
  • 8 szelet sült sonka
  • 8 db tükörtojás
  • 8 szelet toastkenyér
  • 8 db röszti
  • sült paradicsom
  • sült gomba
  • paradicsomos bab (alias baked beans).

Ez a mennyiség 8 angol fontot, azaz ~3,63 kg-t nyom.

A Shepherds Place Farm Terminator 2 reggelije

A kis étteremnek korábban volt egy Terminator nevű reggeli-összeállítása is, ami a Terminator 2 mennyiségének a fele volt - de kénytelenek voltak emelni a tétet, mert túl könnyűnek ítéltetett az a tál, túl sokan tudták gond nélkül megenni azt a mennyiséget. A Terminator 2 reggelit - a dicsőségtábla szerint - eddig hárman tudták maradék nélkül elfogyasztani, Adam Moran előtt a rekord 27 perc volt.

Adam rutinos versenyevő, számos bajnokság győztese. A csatornáján található videó szerint ez a 4000 kalóriás tál meg se kottyant neki. Egyedül a röszti volt túl forró, ezért ennél kénytelen volt villát használni - pedig alapból kézzel szeret enni, illetve a sült sonkánál aggódott kicsit, mert nagyon vigyázni kell, hogy félre ne nyelje a nagyobb darabokat.

A nagyon kíváncsiaknak álljon itt a videó maga, de nagyon reméljük, hogy senkinek nem jut eszébe ezt utána csinálni!:

Ezek a cikkek is érdekelhetnek:

Ezeket olvastad már?

via

Hirdetés

Támogatott tartalom

Sütés-főzés kockázatok nélkül – így lehet füstmentes az ünnep

Hoppá, ez odaégett! Ugye veled is előfordult már hasonló az ünnepi kapkodásban? Nem vagy egyedül – az ünnepek során a sietség ugyanúgy rossz tanácsadó lehet, mint a rutin. Mindegy, hogy a gyakorlatlanság, a túlzott magabiztosság vagy egy rosszul értelmezett régi recept miatt sütöd túl kissé az ételt, az eredmény ugyanaz: nem lesz olyan egészséges, mint amilyen lehetne. Állj meg egy pillanatra még az ünnepek előtt, és gondold végig, mit tehetsz, hogy ne csak ízletesek, de táplálóak is legyenek az ünnepi finomságok.

Hirdetés

Támogatott tartalom

Téli feltöltődés a büki termálvíz erejével

Képzeljük el a pillanatot, mikor a szobából vagy akár a medencéből szemléljük a szállingózó hópelyheket, és lelkünket a megnyugvás szelleme járja át. Az év legzordabb, mégis csodás időszakában megérdemlünk egy kis kényeztetést, finom falatokat, lágy illatokat és stresszoldó kezeléseket.

Legújabb receptek

Egyszerű francia hagymaleves

Csak a franciák olyan ügyesek és leleményesek, hogy az egyszerű vöröshagymából ízes, karakteres és komfortos levest tudjanak varázsolni. Szerencsére, az alábbi recept birtokában, ...

Céklaravioli

Hideg előétel céklából nagyszerű ricottás-parmezános-citromhéjas töltelékkel, pont olyan, mint a legjobb olasz ravioli, csak még színesebb, ízletesebb. Nagyszerű lisztmentes ünnepi ...

Céklacarpaccio

Húsmentes carpaccio céklával. A hajszálvékony céklaszeleteket csodálatosan tálalhatjuk mandulaszósszal, zöldsalátával, csírával, magokkal, bogyós gyümölcsökkel, akár ...

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...