Ez a férfi 37 éve minden nap pizzát eszik, és nem unja

Te kibírnád, hogy egyféle ételt egyél ennyi ideig, minden áldott nap? Ez a férfi túl jól bírja.

Már megint egy őrült Amerikából, aki kizárólag pizzát eszik. Méghozzá 37 éve.

És nem hízott el tőle! Na de miért csinál valaki ilyet, azon kívül, hogy nagyon szereti a pizzát? Semmi másért. Mike Roman köszi, de jól van, fitt, állítása szerint egészségügyi problémája sincs, és túlsúlya sem.

via GIPHY

Ő egész egyszerűen rajtamaradt a gyerekkori finnyázáson - csakis egyetlen kedvencét hajlandó a szájához emelni 4 éves kora óta. És való igaz, a gyerekek általában csípik a tészta-sajt kombót. Mondjuk ez valahol érthető, 37 éven át viszont mi minimum ráunnánk, de afelől is támadnának kétségeink, hogy ez mennyire tekinthető teljes értékű táplálkozási szokásnak ugyebár. Leginkább semennyire.

Mike jobb oldalon - és valóban fittnek tűnik

A most 41 éves tanárember 37 éve egyetlen napot sem hagyott ki pizza nélkül, és azt is elárulta, hogy a szeletbárokat preferálja inkább, nem az otthon készített verziókat. Ezt mondjuk már nem teljesen értjük, elnézve mondjuk ezeket:

Eredeti olasz pizza

Az eredeti jelző a tésztára értendő. Ez nem egy gyors verzió! Fárasztó és hosszú időbe telik, de az igazi olasz pizza bizony így készül. Hidd el, megéri! ;)  A feltét természetesen ...

Leveles pizzette

Kis pizzácskák, olaszul pizzette vajas tésztából. Vilmos szerint lepipálja a kelttésztás pizzát, pedig az is nagy kedvence! A szaggatásnál leeső darabokból tojással kenve és sajttal ...

Házi sonkás-háromhagymás pizza

Anyukámék disznót vágtak, és kaptunk kóstolóba egy kis füstölt házi sonkát. Egy kevéske volt még belőle, így jött az ötlet, legyen belőle pizza feltét. Akár húsvét utáni ...

7 évvel ezelőttig egyébként még hardcore-abb volt, mert nem csak napi egyszer, hanem ebédre és vacsorára is pizzázott (30 éven át), azóta azonban már a mogyoróvajas szendvicset is hajlandó megenni. Wow! Külön döbbenetes adalékinfó - és az egészségtelenséget fokozandó - , hogy csak a sajtos feltétet szereti.

"Dehát van benne szénhidrát is, fehérje is" - mondja. Meg ha tenne rá, akkor zöldség is lehetne rajta, ugyebár.

Nektek van ekkora kedvencetek?

Ezeket olvastad már?

via

Legújabb receptek

Aranyló tyúkhúsleves

Mi az? Aranyló, illatos, és minden gondra megoldás. Bizony, egy melengető tyúkhúsleves! Az ünnepekre való tekintettel most hoztunk nektek pár egyszerű ötletet, amivel még ízletesebbé ...

Legegyszerűbb franciasaláta

A leggazdagabb majonézes saláta, ami a kis és nagy napokat is különlegessé képes tenni: az alábbi klasszikus franciasaláta-receptet bármikor elkészíthetjük. Nem akar flancolni, de nem is ...

Címlapról ajánljuk

Ismerd meg a bottargát, és azt is elmondjuk, hogy használd...

A bottarga egy különleges gasztronómiai alapanyag, amelyet gyakran neveznek a "tenger aranyának". Azok számára, akik még nem találkoztak vele, a bottarga nem más, mint sózott és szárított halikra, amely különleges ízvilágával azonnal magával ragadja az ínyenceket. Ezt a mediterrán kincset évezredek óta fogyasztják, és ma is nagy becsben tartják a kulináris világban.

Hering András

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...