Ez az ébresztőóra kávét is főz

Felejtsd el az ébresztőd fülsiketítő hangját, ennek az új találmánynak hála, a kora reggeli ébredés sokkal kellemesebbé és aromásabbá válhat.

Egy brit tervező, Josh Renouf kifejlesztett egy olyan ébresztőórát, amelyik kávét készít, miközben mi még szundítunk. A Barisieur névre hallgató találmány célja, hogy a szokásos idegesítő hangzavar helyett a frissen gőzölgő kávé aromájára ébressze tulajdonosát. Előző este be kell raknunk a masinába a megfelelő kávé- és vízmennyiséget, ezután pedig várhatjuk a tökéletes ébredést. Az órát külön rekeszekkel szerelték fel a tej és a cukor számára.

Bár jelenleg a ébresztőóra-kávéfőző még nincs a piacon, de hamarosan erre is sor kerül, az ára viszont meglehetősen borsos lesz: valahol 60 és 100 ezer forint között mozog majd. A készülék hamar rengeteg rajongóra tett szert a közösségi oldalakon, ám sokan kifogásolják a belengetett árat, mások pedig egy ágy mellé helyezett, forró vízzel működő gépezetben látnak veszélyeket.

{ SZAVAZAS }

(via Huffington Post)

Legújabb receptek

Aranyló tyúkhúsleves

Mi az? Aranyló, illatos, és minden gondra megoldás. Bizony, egy melengető tyúkhúsleves! Az ünnepekre való tekintettel most hoztunk nektek pár egyszerű ötletet, amivel még ízletesebbé ...

Legegyszerűbb franciasaláta

A leggazdagabb majonézes saláta, ami a kis és nagy napokat is különlegessé képes tenni: az alábbi klasszikus franciasaláta-receptet bármikor elkészíthetjük. Nem akar flancolni, de nem is ...

Címlapról ajánljuk

Ismerd meg a bottargát, és azt is elmondjuk, hogy használd...

A bottarga egy különleges gasztronómiai alapanyag, amelyet gyakran neveznek a "tenger aranyának". Azok számára, akik még nem találkoztak vele, a bottarga nem más, mint sózott és szárított halikra, amely különleges ízvilágával azonnal magával ragadja az ínyenceket. Ezt a mediterrán kincset évezredek óta fogyasztják, és ma is nagy becsben tartják a kulináris világban.

Hering András

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...